Telewizor 43 cale dla seniora ~1000zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
@Lameismyname Z cewkami to akurat loteria jest, szczególnie jeśli mowa o modelach kart robiących 400+ czy 600W, ale ogólnie jest mniejsza szansa na Inno z netowych opinii na to, że będą mocno ćwierkały -
Przez jankooo · Opublikowano
Jeśli częstotliwość jaką podajesz to efektywna w grach to nie ma opcji żeby wydajność ci spadła bo tak wysokich zegarów fabrycznie nie ma żaden model. Ja mam 3k efektywnie i to jest podkręcenie rdzenia o jakieś 150MHz względem fabryki -
Przez miro · Opublikowano
to to jest prawdziwe B650E , masz oficjalne wsparcie dla 5.0 grafiki, za to zapłaciłeś więcej... nie ma dylematów. -
Przez Barosz · Opublikowano
Jakie jest Wasze podejście do tego co podają media w Polsce o tym, że ruscy mogą być gotowi za kilka lat na pełnoskalową wojnę z europą ? Teraz czytałem o tym wycieku planu Niemiec na wypadek wojny z ruskimi i padły tam słowa że ichniejszy wywiad spekuluje coś na 2029 rok. Nie śledze na bieżąco informacji, ale gdzie nie spojrzeć i co nie przeczytać to wg. pismaków i mediów wojna będzie ale nie wiadomo kiedy. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Święto zmarłych już było, więc po co polecać martwą podstawkę jeszcze z gorszym prockiem.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi