Seasonic Focus+ Gold 650 W 80 PLUS Gold + przewód SeaSonic 12VHPWR, 100% sprawny - GW do 11.2029
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez areczek1987 · Opublikowano
Momentami należy przestać się na ten sam temat z ludźmi kłucić jak nje dochodzą do nich twoje przekonania, a momentami można powiedzieć że coś jest inaczej niż inni mówią podać dwa przykłady i odpuścić. 4090 za 7k w swoim czasie było strzałem w dziesiątkę, odkupienie przed premierą 5090 za 5k-6k też może takie być. Prime za 4k dało się wyrwać w tej 80 jak i coś większego z 5090... niektórych nie przestanie chyba piec to i owo... Porównując aktualną sytuacje rynkową (nie licząc wyprzedaży/promocji o ile jakieś będą) to ta 5080 się jeszcze obroni. 5070ti jeszcze bardziej... Złotówka tania? To sobie poużywaj jak cię na to stać. -
Przez adashi · Opublikowano
70 lat rozwoju bez znaczących wojen i taki efekt. Jedyny plus w takim kontekście, że ta minimalna jest relatywnie wysoka. Przynajmniej jak na wcześniejsze standardy. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Fajne te babole opis screenu: "my team are shooting on target and then they summon this white dude and blocked my shoot.. what magic is this" Znajomy na discordzie grał w FM26, bo aktualnie to nie gra, bo czeka na łatki, a jeszcze chwilę temu w rozmowie ze mną bronił gry. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Prawdziwe sa wszystkie, tylko że wydajnosci nie da sie tak porownac, gier sa tysiace, i ja nie pisze o default vs default a OC , i bardziej mnie interesuje to co ja mam (czyi 14-17%). Nie musimy o tym gadac, mi sie dyskusja o OFA i MFG podobala, bo to ciekawy temat. -
Przez janek25 · Opublikowano
https://www.kitguru.net/components/cpu/joao-silva/intel-panther-lake-leak-shows-up-to-80w-tdp-and-up-to-5-1-ghz-clock-speeds/ 80 wat wiec wcale 18A super nie jest. Większość procesorów ma odrobine mniejszy zegar wzgledem arrow lake na N3B Experience Based PL1 i Kyle dostaje alergiii
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi