Laptop do 3000 / 3500 zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Vulc · Opublikowano
W takim razie ja proponuję wątek o takiej nazwie, który sam sobie założysz, w którym sam ze sobą będziesz narzekać na kartofle. Wszyscy będą zadowoleni, nie musząc czytać po raz trzydziesty tych samych smutów. Deal? Ale nie rzuci, bo mając taką pozycję na rynku, nie muszą schodzić do poziomu na granicy opłacalności. Abstrahując już od faktu czy w obecnej sytuacji jest to w ogóle możliwe. Rynek i tak zdominują, bo nie zapowiada się na to, że Xbox wróci do gry. -
Przez MJRegul · Opublikowano
Do trolowania mi daleko. Ja w przeciwieństwie do ciebie testuje u siebie co mogę a nie pytam AI jakie rozwiązanie jest najlepsze. I doczytaj proszę, że pomyliłem gry. -
Przez HappyLittleGamer · Opublikowano
2880x1800 i jak włączę niższą rozdziałkę to i tak XeSS da natywną i tylko można żonglować presetami. Używam XeSS Performance, bo Ultra Performance crashuje grę w połączeniu z MFG. Może to dlatego że GPU jest daleko poniżej wymagań minimalnych i coś nie bangla. -
Przez MJRegul · Opublikowano
Przeczytałem Horizon i mi w głowie Forza powstała -
Przez lesiu155 · Opublikowano
Ja do srebrnego mam Coli 476. Pamiętam z laba jeszcze, że miał najpierw Alfę 156, potem Chargera - czy ja poyebałem coś? Samemu można położyć Ale ja jakoś też nie jestem przekonany do tego. PPFki to nie zastąpi
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi