Skocz do zawartości

Kupię wentylator/y do karty graficznej ASUS około 88/87mm najlepiej STRIX ROG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kupię wentylator lub wentylatory do karty graficznej ROG STRIX RTX 2060 Super. Wentylator z zdjęcia pasuje także od innych kart, są różne wersje tych wentylatorów. Od elektroniki wentylatora muszą wychodzić 4 piny więc może to być lewy lub środkowy wentylator ( wtedy muszę przelutować kabelki) ,a najlepiej kupiłbym PRAWY z odpowiednią wtyczką 6pin do 7 pin. Nie może terkotać, musi kręcić się gładko po ruszeniu palcem. Mój ma dosyć duże opory więc się powoli zaciera i przez to wariują kolejne dwa. Najchętniej w rozsądnej kasie. 

Jak będzie dobra kasa to mogę kupić uszkodzoną kartę lub chłodzenie. Mógłbym zamówić z aliexpress ale czekać dwa tygodnie? :D

Sa97c7cf242f44ecdad0f3200d63d4b6fm.png

Edytowane przez Iri
Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, Yedi napisał(a):

14600k z media expert - nowy - 700 pln. 

Intel i5-14600KF BOX - Zakup Media expert - dowód zakupu w komplecie. Wg mnie padaka - dopiero na najnowszym biosie (z tym nowym mikrokodem chodzi stabilnie) - UV na 70mV - niżej na mojej płycie (asrock Z790 itx) nie udało mi sie zejsc - cena 600 pln + kw.

A gdzie ten niesforny cep co temperatur nie mogłeś ogarnąć i był po 600zł. Pisałem do Ciebie PW z propozycją cenową ale nie odczytałeś. 

Edytowane przez Iri
  • Iri zmienił(a) tytuł na Kupię Kartę graficzną pokroju RTX 3070/3080/4070/RTX 5060 lub RX 6700/6800XT/RX 7700XT/RX 9060
  • Iri zmienił(a) tytuł na Kupię wentylator/y do karty graficznej ASUS około 88/87mm najlepiej STRIX ROG