RX 7600 Sapphire Pulse gwarancja
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pitt_34 · Opublikowano
@maxmaster027 a wiesz co jutro sprawdzę, przed chwilą wyłączyłem kompa i czas na odpoczynek. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
@azganJuż lepiej, ale ten laptopowy rtx5070 jest dosłownie zwykłym rtx5060. Nie wiem co ma oznaczać te "115 W TGP", ale techpowerup nie pokazuje modelu z TDP powyżej 50w. Jeśli to tylko chwilowy boost to wtedy jego wydajność leci poniżej poziomu tego komputera Valve. Ale niech Ci będzie, bo jest jeszcze wersja z rtx5080, ale to zdecydowanie nie jest grupa docelowa Valve. -
Przez tgolik · Opublikowano
Generalnie praktycznie każdy polski serial kryminalny jest o klasę lepszy od Thrue Detective. Mógłbym podać jakiś tytuł ale są tego dziesiątki. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Oczekiwanie, że uczestnicy takich marszów, szczególnie tego konkretnego, który w pewnym sensie można porównać z sylwestrem, była, jest i już zawsze będzie odklejone od rzeczywistości. Planeta nie spłonie jak kilkaset osób raz w roku zapali racę w jakiejś dziurze zabitej dechami gdzie psy siurkami wodę piją a koty szczekają dupami, bo tym w skali globu na tle prawdziwych metropolii jest Warszawa. -
Przez lokiju · Opublikowano
Nakazowy bo pewnie toyociarz skonsultował się z prawnikiem i doszedł do wniosku, że nie warto wojować bo skończy się jeszcze gorzej. Dlatego nikt mnie nie przekona, że takie kanały jak konfitura, audyt obywatelski i inne nie są potrzebne. Policja jako formacja ma problem z ego, ignorancją, nieznajomością przepisów, złą interpretacją przepisów, brakiem znajomości procedur i wiele wiele innych.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi