Ruleer Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Witam, mamy pewien problem ponieważ kupujemy koledze prezent na urodziny. Chciał jakieś słuchawki i klawiaturkę. Z klawiatury wybraliśmy https://www.morele.net/klawiatura-hyperx-alloy-elite-cherry-mx-red-hx-kb2rd1-us-r2-977688/ tylko nie mamy pojęcia jakie słuchawki Kiedyś były hyperx cloudy za 220zł ale teraz nie można ich nigdzie dostać. Dlatego proszę o jakieś rady, już mało czasu a my nie mamy pomysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michagm Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Zobacz np.: Sharkoon Klawiatury - Skiller/Purewrite/Zone Słuchawki z mikrofonem/non-mikro - Shark Zone/Skiller/Rush Słuchawki Gamming 7.1: Ravcore 7.1 HELLION [dobra jak na cenę] Patriot Viper V360 Virtual 7.1 [dobra jak na cenę] Razer Kraken 7.1 V2 Oval [drogi ponad ~350zl] Może coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porucznik Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 A może Hiro Zeus ? https://www.morele.net/sluchawki-hiro-zeus-hgzs-6341086/ Miałem przyjemność korzystać u kolegi to naprawdę wygodne dźwięk czysty nie męczący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 A do czego te słuchawki ? mają być uniwersalne czy jakiś kierunek ? po drucie czy BT (a może hybryda) ? jaki typ (zamknięte / otwarte) ? jak szerokie pasmo ? jaka impedancja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albertpawl Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Wiem, że lekko ponad budżet, ale ostatnio skusiłem się na te z promocji z media expert. Myślę, że mogą być dobrym wyborem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimkitten Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Pewnie nie pokusisz się o Razer Kraken 7.1 V2 Oval bo dużo ponad budżet, ale Patriot Viper V360 będą jak najbardziej ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziarson Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radvan Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Tyle było tematów podobnych do tego wystarczy skorzystać z szukajki, eh.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaraa Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 duzy wybór słuchawek maja na Megascenie, nie wiem czy kojarzysz sklep? warto sobie zerknac, ja od nich zamawialam niedawno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowymietek Opublikowano 15 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 (edytowane) Ja CHAMSKO REKLAMUJE NA FORUM sprzęt od Genesisa i bardzo ODRADZAM. OKROPNA cena do jakości. Edytowane 15 Lutego 2021 przez xXMateoXx320 Dodałem prawdziwe informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubciohubens Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Ja kupowałem bratu na prezent radon610, i tak mi sie spodobaly ze sam sobie kupilem. Bardzo wygodne dobrze wykonane z dobrej jakosci mikro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziarson Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Ja pierdole naprawde . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowymietek Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Genesis Neon 360 – słuchawki stereo 2.0 z podświetleniem muszli, mikrofon elastyczny, elastyczny pałąk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekbarek85 Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 w twoim budzecie spoko słuchawki bedą Genesis Radon 610 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziarson Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 @bananowymietek @Arekbarek85 serio pajace zobaczcie z kiedy ten post jest Do tego za tą kase Cloud II to nie problém. Złota koparka przedsiebierna na Wasze konto a do tego jeszcze raz polecicie genezis i zrobię z waszych wszystkich postów mielone wasabi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flofi Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Do tej kwoty polecić moge słuchawki Genesis Radon 800, spoko sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kibi Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 (edytowane) Trochę czasu już minęło i czy pojawiło się w tej cenie coś nowego na rynku? Trochę szukałam i wpadłam na fajny model JBL Tune 520BT. Polecacie czy nie bardzo może co innego? Ostatecznie trafiłam na dobre zestawienie tutaj https://mttp.pl/sluchawki-bezprzewodowe-ranking/ i wybrałam Sennheiser Momentum 3. Bardzo mi pasują pod każdym względem. Edytowane 2 Grudnia 2023 przez kibi Błąd w nazwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi