Jakiego RTX-a 5070 wybrać?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Keleris · Opublikowano
Również myślałem żeby przeskoczyć na am5 dla lepszego samopoczucia, nie śpieszyło mi się więc się spóźniłem i pamięci odleciały, 5800x3d również chodził mi po głowie ale to jest kompletnie nie opłacalne już lepiej sprzedać am4 i przeskoczyć na intela s1700 żeby po taniości zrobić poprawę wydajności zostając na DDR4. -
Przez lukadd · Opublikowano
@Wuadator Robiłem wszystko co należy wstępnie wykonać w takiej sytuacji, reset biosu, wyciąganie baterii wraz z tym, flashback biosu na inny, przełożenie kości ram etc. Nic nie pomaga. Reszta będzie sprawdzana jak włożę nowe cpu. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
No to teoretycznie nie powinno go być. Ale może być dużo info z których można wnioskować. Porsche - super Newag miał zaszyte w oprogramowaniu „awarie” - żeby podbić wynik finansowy. Ale to strategiczna spółka więc nie ma presji na rozliczenie tego. -
Przez Wuadator · Opublikowano
@lukadd może głupie pytanie, ale robiłeś opcję: Clear cmos, wyłączenie zasilacza na jakies 20 sekund, az zgaśnie całe zasilanie w budzie i wtedy próba bootowania na wyzerowanej płycie ? ( jeszcze w międzyczasie klikanie przycisku clear cmos zeby proces przyspieszyć) Ja przy ustawianiu ramu w ubiegłym roku, czasem zbyt mocno popłynąłem i miałem 00. Jedynie taka kombinacja mi pomagała. Pozdrawiam
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi