Ktory laptop z dwóch
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez caleb59 · Opublikowano
Nie no, coś z tym stutterem jest zdecydowanie nie tak - dlaczego jedni to widzą inni nie? Nie mam pojęcia ale ponoć pomaga ustawienie "Mesh quality" na "Low". https://steamcommunity.com/app/3764200/discussions/0/762934064830415332/ -
Przez hubio · Opublikowano
@Camis ty wiesz lepiej na kogo ja rozważam oddać głos? Sam krytykujesz Trzaskowskiego, a w czasie kampanii wyborczej mocno tu jechałeś po nim. Mamy więc Nawrockiego... Do mnie masz ciągle coś, a sam mocno uderzasz w KO... I jakbyś zadał sobie MINIMUM trudu to byś przeczytał mój post z dzisiaj, gdzie pisałem o Zandbergu. @GordonLameman ale wiesz, że to spam co napisałeś i możesz za to dostać ostrzeżenie lub nawet bana bo całe zdanie kompletnie nie dotyczy "polityki w Polsce i na świecie" tylko jest prowokacją i oceną innego forumowicza czyli mnie. Jak na prawnika to słabo coś przestrzegasz regulaminu forum. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Cytując hubio sprawiasz że czytam te jego infantylne brednie… pls nie rób tego -
Przez Kadajo · Opublikowano
Tam naprawdę jakieś boty siedzą nie ludzie... -
Przez Camis · Opublikowano
I wtedy już nie będzie zapisem w Exelu, zapomniałeś jeszcze dopisać że rozważasz głos na konforuskich
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi