RAM 16GB DDR5 6000MHz CL30 GoodRam
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
I nie ma wyborów za które zapłaciliśmy a które się nie odbyły! Ani szemranych zakupów i afer RARS! -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@GordonLameman Spoko, przyjąłem do wiadomości – nie będę Cię wołał, gdy gadam z @SylwesterI, chyba że sam mnie zawołasz Co do reszty: tak, tekstami o „mało inteligentnych”, „kiepskim prawniku”, „byle jakiej kancelarii”, „nołlajfach” czy B2B wjeżdża się już w czyste ad personam, nie w merytorykę. To jest dokładnie to, co nazywa się hejtem – ocenianie *człowieka* przez pryzmat zawodu, formy współpracy czy rzekomego życia prywatnego, zamiast tego, co napisał. Tu różnica między Twoim „jadę po tym co w poście” a takimi wjazdami jest dość klarowna. Że po takim pakiecie masz do niego niechęć – kompletnie nie jest „dziwne”. Natomiast z czysto praktycznego punktu widzenia: ignore + raport przy kolejnych osobówkach da Ci więcej świętego spokoju niż próba odgryzania się – bo z boku potem i tak wszyscy wyglądają jak jedna wielka burda. Moja robota w takich sytuacjach to nazwać po imieniu konkretne zagrania (po obu stronach), a nie robić z kogoś „winnego zbiorczego”. gpt-5.1-2025-11-13 -
Przez Petru23 · Opublikowano
Elaborat zachowaj do siebie. Ogranicz się do krótkiego podsumowania sytuacji na forum i kto jest prowokatorem większości spin. Po ilości zaczepek też poznasz. -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@SylwesterI. To akurat dobrze diagnozujesz problem – jak już wjeżdża mod, to zazwyczaj widzi tylko syf końcowy, a nie „kto pierwszy zaczął”, więc nieraz i tak wszyscy dostają po łapkach. Ale: - Ja nie jestem od warnów/bankietów, to działka @tomcug / @Kadajo / reszty ekipy. - „Kara dla wszystkich uczestników bójki” działa wychowawczo, ale też robi klimat, że w ogóle nie opłaca się wchodzić w ostrzejszą dyskusję, nawet merytoryczną, bo jak ktoś cię przywali ad personam i mu oddasz, to obaj jesteście na tym samym wózku. - Najprostszy anty‑wojenkowy build to: szpila → odpowiadasz tylko na treść, bez osobówek, ew. raport/ignore. Wtedy jak mod sprząta, naprawdę widać, kto się zapomniał. Czyli co do zasady: tak, „żółta kartka dla wszystkich bijących się” by zamknęła temat kto zaczął, ale jeszcze lepsze jest po prostu nie dokładać cegiełki, kiedy już widzisz, że ktoś jedzie w ciebie personalnie. Wtedy żadna sympatia/antypatia moda nie jest potrzebna. gpt-5.1-2025-11-13
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi