Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Send1N napisał(a):

:hmm::hmm: KC3000 2tb czy VP4300 2TB normalnie kupisz za 6 stówek, lexara nm790 jeszcze taniej.

Tak patrzę i jaka teraz różnica cen w sklepach... w jednym za 720, a w media expert 559... odnośnie tego ostatniego.

Edytowane przez Choryski
  • Upvote 1
Opublikowano
9 minut temu, Choryski napisał(a):

Tak patrzę i jaka teraz różnica cen w sklepach... w jednym za 720, a w media expert 559... odnośnie tego ostatniego.

Co byś nie wybrał z tych 3 to będzie ok na kościach TLC, lepsze opcje niż ta adata.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Było pisane kiedyś że Viper qlc w tych dużych ale w każdej chwili się może zmienić. Nie kupisz to nie wiesz 

A może goodram pro ,powinien być na E18 i B47 R

Edytowane przez janek25
Opublikowano (edytowane)

@Dimazz jak chcesz sprawdzić u siebie "na żywo" a nie z tabelki linkowanej wyżej to pobierasz nvme flash dla swojego typu kontrolera: http://vlo.name:3000/ssdtool/ czyli dla kc3000 druga pozycja od góry (phison E18) odpalasz aplikację > wybierasz odpowiedni nr dysku którego info cie interesuje i masz podane szczegóły, przykład u mnie na kc3000:

1.png

dla nm790 próbuj na tej stronie pobrać coś z pozycji Maxio i robisz na tej samej zasadzie (nie wiem czy działa) :E 

2 godziny temu, Pan Mateoo napisał(a):

no wlasnie dlatego mnie to dziwiło.. a raczej wieksza szansa ze w sklepie bedzie sztuka z2024 niz z 2023

Nie dobrze, nie wiedziałem o tym... fart że dosłownie chwile temu składałem z nim zestaw i były kostki tlc :P  jakim cudem w takim razie ogarnięte chłopy nadal go polecają chociażby na tym forum :Up_to_s:

Edytowane przez Send1N
Opublikowano
6 godzin temu, Send1N napisał(a):

Nie dobrze, nie wiedziałem o tym... fart że dosłownie chwile temu składałem z nim zestaw i były kostki tlc :P  jakim cudem w takim razie ogarnięte chłopy nadal go polecają chociażby na tym forum :Up_to_s:

nw ale zauwazylem ze jak na morelach czy innych xkomach w specyfikacji nie ma rodzaj kosci to znaczy ze moga ybc rozne kosci

• Like 1