Karta graficzna
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez larry.bigl · Opublikowano
Panowie, dziś w nocy moja mama odeszła. Niestety walkę z guzem przegraliśmy. 4,5 miesiąca starań i wkładania serca. Jak będziecie dziś albo w weekend polewać coś sobie, wypijcie za to jaka cudowna osoba była mimo, że jej nie znaliście. -
Przez Zachy · Opublikowano
Dawno juz nie mam platformy z Arrow, ale to idzie jakos tak: Ring Ratio: 40x ~ 42x Ring Voltage: Auto, 1.0○ V ~ 1.3○ V np 1.16 V przy 41x D2D Ratio: 30x ~ 40x VNNAON Voltage: Auto(0.77 V / Default), Auto (0.85 V / przy oc D2D), ~ 1.0 V chyba najwyzej bylo bezpiecznie do 1.025-050V. NGU Ratio: 32x ~ 35x SA Voltage: Auto, 1.3 V ~ 1.5○ V (przy OC ramu dodatkowym moze byc potrzebne powyzej 1.3 V.) NGU Voltage: 0.85 V ~ 1 V np ludziki uzywaja 1.5 V(SA / przy mocno przetaktowanym ramie - 9133 CL38 RAM), 0.95v(NGU Voltage) at 35x. ale sa i przypadki ze ludziom dziala przy 1.2v at 36x. dla samych rdzeni to ja jechalem na sztywno na 5.4ghz pcores i 4.9ghz ecores i moglem w miare ladne UV zapodac, a wydajnosc i tak byla bdb. -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Być może ale uważam, że tak podstawowa sprawa jak imię/ nazwisko w sprawach urzędowych to dokładnie to co masz wpisane w dokumencie nie powinno podlegać żadnej dyskusji. Po co mamy sami sobie robić burdel.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi