Problem Windows 10
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
A tak na serio, z lutami weszły te ROHS, srohs i potem wysyp kart graficznych/płyt głównych i innej elektroniki użytkowej która przestawała działać... przez utlenienie lutów Moim przyjacielem jest zawsze gwarancja, więc zawsze żongluje sprzętem tak aby tą gwarkę mieć, a paragony/faktury trzymam jak chomik i wielokrotnie mi to dupsko uratowało. -
Przez Zas · Opublikowano
Ukrainek nie tykać, Polki same się dotykać nie dają... panie, jak żyć? Zostaje już tylko Tajlandia? -
Przez toxicrain0912 · Opublikowano
Rozumiem - jaka jest najlepsza "tania" plyta? Czy ASUS TUF GAMING B650E-PLUS WIFI to tania plyta? Wiem z przeszlosci ze kiedys byly plyty nawet po 5 tys pln dla jakis entuzjastow. Ogolnie jak widac powyzej staram sie min/maxowac rzeczy ktore moga przetrwac czas jak zasilacz/obudowa itd, wiem ze plyta glowna za x lat bedzie warta 20zl jako elektrosmiec tak samo jak dzisiejsze cpu po 2tys zl. Jednak jezeli jest jakas roznica dobra w jakiejs plycie za tys pln czy cos doplace. Ten pc bedzie juz do smierci dla mnie. -
Przez Iri · Opublikowano
Cześć, Dostałem na serwis lapka. W skrócie... miała być tylko reinstalacja systemu bo córka coś namieszała. Okazało się przy odbiorze ,że jednak coś miga, myślę oho... to raczej nie system. Okazało się ,że padł dysk ssd i blokuje rozruch nawet do biosu. Wyjąłem stary, zamontowałem nowy i bangla. Jest to Asus TUF 15 Gaming z R7 4800H GTX1650Ti. Potrzebuję termopadów plastycznych? Nie są to zwykłe listki tylko gęstsza lekko niebieska maź ( jeszcze fabryczna). Podeśle ktoś link do produktu którym mogę to zastąpić? Coś co będzie miało normalną cenę i trochę posłuży. W lapkach nie siedzę stąd pytanie, a składać na zakurzonej mazi i paście skamielinie to zbrodnia.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi