Asus RTX 3070 Strix Gaming OC 8GB
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Slayer · Opublikowano
Nie wiem co się czepiacie tak tego koloru Jak pierwszy raz zobaczyłem to pomyśłałem "oooo fajnie, taka kawa z mlekiem". Potem wbiłem na forum i zacząłem czytać, że ludzie mówią, że sraka, gówno bla bla bla. Przerażające, że niektórym takie kolory się tylko z jednym kojarzą. -
Przez MJRegul · Opublikowano
AC Valhalla wkręciło mnie jak młynek, nie mogę się oderwać. Świetna fabuła, dobry grinding, drzewko rozwoju, drewniane mechaniki Gdy już zaczynało mnie nużyć weszły jakieś zaświaty czy inne mityczne krainy a później kolejne itd. I gra przyciąga. 4 dni w dwa weekendy i 22h nabite kuźwa mam 40 lat, może się bym zajął, nie wiem, hodowlą jedwabników? -
Przez gorzko · Opublikowano
@Dirian Z pewnych powodów musiałem na pewien czas odłożyć upgrade, teraz wróciłem do tematu i wykombinowałem zestaw jak poniżej. Czy ma on sens do moich zastosowań (obróbka zdjęć, w tym ficzery AI typu odszumianie; vibe coding, analiza danych, czasem gry)? Są tu jakieś wąskie gardła albo sprzęt przesadnie mocny na tle zestawu? Mobo: MSI B560M PRO => MSI PRO B760-P DDR4 II CPU: Intel Core i5-10400F 2.90GHz => Intel Core i5-14400F 2.5 GHz GPU: Sapphire Radeon RX 570 NITRO+ 4GB GDDR5 => Asus GeForce RTX 5070 TUF GAMING OC 12GB DLSS 4 RAM: ADATA XPG Gammix D10 3600MHz CL18 16GB (2x8GB) => używka 2x32 GB CL16 3200 MHz / CL18 3600 MHz PSU: SilentiumPC Deus G1 500W 80Plus Bronze => be quiet! Pure Power 13 M 750W Chłodzenie: nic => CPU Arctic Freezer 36 Pudło: SilentiumPC Regnum RG6V TG REV 1.1 Bańka AI może szybko nie pęknąć, więc pomyślałem, że warto zabezpieczyć się na przyszłość i wziąć większy dysk, RAM i GPU. Wybrałem akurat ASUS TUF, bo słyszałem, że to jedna z lepszych 5070, a z jakiegoś powodu jest dość t ania na Amazonie. -
Przez Fatality · Opublikowano
Czekaj… ktoś wklejał screeny z fb gdzie na zdjecie wyblakłej farby od słońca pisali że fake. To tutaj lepiej. Auto się topi
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi