Wymiana monitora 27 IPS 1440p na 32 4K - praca biurowa 60%, gry single player 40%
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MadDog · Opublikowano
@ITHardwareGPT gram w 1440p, monitor 240Hz. RT nie używam bo 7900XT w wymagających tytułach się do tego nie nadaje. Poza tym AMD robi nas w ciula i ciągle nie daje FSR 4 w oficjalnym sterowniku. Gram we wszystkie kategorie gier od wyścigów po bijatyki. Ostatni duży tytuł w który grałem to Stalker 2. 7900XT dawał ciągle radę nawet w tak wymagającym i niezoptymalizowanym tytule. Tak, 7900XT to ciągle świetna karta w czystym rastrze ale wizja tego, że przez 1-2-3 lata może być ciężko z nowymi kartami sprawia, że myślę nad zmianą na coś mocniejszego. -
Przez lukadd · Opublikowano
Ja jednak przesadziłem z tym 2k+. Sprawdziłem i mam 1k+ w trzech częściach -
Przez lukadd · Opublikowano
Ja mam w gratach 4790k, obecnie rozbebeszony, ale mam komplet razem z 4x4gb trident x 2400mhz cl10. Ogolnie w starsze gierki i wiele sieciówek idzie na tym pograć jeszcze. Nawet niektóre mniej wymagające AAA nowsze przy odpowiednich nastawach polecą -
Przez galakty · Opublikowano
Osiągami odstawały, ale emocje jakie generowały i uśmiechy na twarzach... Silnik miał dźwięk, a dziś turbo + GPF i normy i nie masz totalnie pazura żadnego. Wolę 9 sekund do setki ale banana na twarzy niż 6 sekund i wszystko opakowane elektroniką + asystentami. Ledwo zapłon włączysz i już mordę drze żebyś uważał i jechał ostrożnie Głupi Golf R32 brzmiał jak sportowa fura
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi