CryptTM 521 Opublikowano 21 Listopada 2025 Opublikowano 21 Listopada 2025 (edytowane) Dobry, Sprzedam w/w sprzęcik, kupiony w owocowym 13.09.2025r. więc od tej daty 10 lat gwarancji. Najnowsza rewizja, ATX 3.1, certyfikat Cybernetics GOLD, pełen BOX, wszystkie kable, papierologia, nawet zworka do odpalania zasilacza bez płyty głównej. Ogólnie super zasilacz, cichy, 600W zasilanie dla PCIE. Stan - oczywiście 100% sprawny, ale przy wyciąganiu z obudowy zrobiłem sobie delikatną ryskę na obudowie widoczną na zdjęciu. Kupujący będzie mi misuał wybaczyć Nowa sztuka to 531zł, robię promocję na black frajer i powiedzmy 399zł do oddania + KW paczkomat. Mogę wystawić na alledrogo, ale wtedy + prowizja. Generalnie udało mi się dorwać 1kW zasiłke w platynie za fajną kasę, więc ten idzie na sprzedaż. Jeśli ktoś jest zainteresowany - PW. Edytowane 22 Listopada 2025 przez CryptTM
CryptTM 521 Opublikowano 22 Listopada 2025 Autor Opublikowano 22 Listopada 2025 (edytowane) Łoo panie, dobra promka jak na black frajer Ale u mnie i tak taniej Zrobię nieco lepszą promkę, a co Edytowane 22 Listopada 2025 przez CryptTM
CryptTM 521 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2025 Sprzedany, temat do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi