Rtx 5070ti zotac extreme infinity
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez jarux · Opublikowano
Ja odstawiam młodego do żłobka gdzieś na 7:15-7:30, a żona odbiera 15:30/16. Teoretycznie mógłbym odstawiać go na 8 ale w tedy wracałbym jeszcze później do domu i byłoby mniej czasu na popołudniową zabawę. -
Przez SuLac0 · Opublikowano
@8V32 PcLab to tylko potwierdza, ze uszkodzenie baterii, nie musi oznaczac zaraz wymiany calosci i warto to brac pod uwage przy np. zakupie uzywanego BEV bardzo ciekawy material -
Przez tomcug · Opublikowano
Waży tyle samo co poprzednio, wersja combined ma stery osobne pod RDNA 3 i pod starsze RDNA w jednej paczce. 25.12.1 combined waży 1,7 GB. -
Który zasilacz 850W ATX 3.1? Miał być MSI MPG, miał być Seasonic GX... a zostaje Pure Prower 13M? :O
Przez leven · Opublikowano
Od siebie dodam, że Corsair RMX 850 Gold Cybenetics 2024 jest bardzo pozytywnie zrecenzowany i mam go u siebie w blaszaku. Jeszcze się w nim wentylator nie uruchomił, chociaż bardzo się starałem w OCCT "power supply" https://techlord.pl/corsair-rm850x-850w-cybenetics-gold-atx-31-p-33337.html?utm_source=ceneo&utm_medium=referral&ceneo_cid=778d7e17-cc9d-da79-0286-bb938a0c1646 No i ma płaskie przewody w ładnej izolacji, układają się pięknie (miękkie) nie wiem tylko, czy zasilacz z 2024 roku ma sens polecenia A najlepszy jest potencjometr z tyłu zasilacza, to jedyny moment, gdy uruchomiłem wentylator i przedmuchałem wnętrze. Wielki 140mm wentylator nie terkocze, śmiało może sobie pykać na 50% i go nie słychać. Ale to już pewnie z 650Wat będzie potrzebne, żeby go do takich obrotów wywołać.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi