Skocz do zawartości

Pompa D5 NEXT, Chłodnice, Wentylatory, Bloki wodne (EK Supremacy EVO, Bykski 3070)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, pozbywam się mojego komputera stacjonarnego z LC więc na allegro lokalnie jest dostępna wyprzedaż wszystkiego co mi zostało.

- Pompa D5 NEXT z topem ULTITOP

- Chłodnica 240

- Chłodnica 360

- Chłodnica 360 XFLOW

- Blok EK Supremacy EVO

- Wentylatory PHANTEKS 120mm

- Wentylatory EK VARDAR EVO RGB 120mm

- Blok wodny Bykski na 3070 Ventus 3x

Ceny się zmieniają i jestem skłonny na negocjacje, więc zapraszam sprawdzić na allegro.

https://allegrolokalnie.pl/uzytkownik/specgaming

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Mialem zamiar wtedy, ale dopiero teraz kupilem T500 w wersji 4TB. Ostatnio przed zakupem staram sie odczekac kilka dni aby stwierdzic czy faktycznie potrzebuje to cos kupic. Ma przyjsc 19 grudnia, wiec troche czekania jest.   Dzieki.
    • Czy na Quest 3 stand alone gry multiplatformowe wyglądają gorzej niż na PSVR2? 
    • Niektórzy to nie wiedzą już, czy chcą symulować zachowanie kierownicy samochodu, czy budować drogą elektryczną siłownie :E. W większości cywilnych samochodów rzadko kiedy wychodzimy ponad 4Nm (!). Niestety gry nas nauczyły jazdy z ciągłą dużą siłą, której się opieramy. Jest to oczywiście przyjemne i dostarcza dużo informacji, póki mięśnie wyrabiają. W praktyce nie ma to wiele wspólnego z rzeczywistością (w przypadku samochodów cywilnych nawet ustawionych w tryb sport performance itd). No i tutaj pytanie - chcemy symulować GT3, GT4, F1, czy może po prostu pojeździć i30n, czy Golfem R, czy M4?  W przypadku tych pierwszych rzeczywiście warto rozważyć mocne bazy, bo nie ma mowy o symulacji pełnego zakresu pracy tych układów kierowniczych na bazach typu 5Nm. To są bardzo bezpośrednie napędy kierownicze generujące duże siły i wymagające od kierowcy tężyzny fizycznej. W przypadku tych drugich są to często elektryczne przekładnie kierownicze lub hybrydowe (elektryczno hydrauliczne), gdzie siły rzędu 8-9Nm to występują tylko u fanów simracingu :E.   Niestety zakup bazy to jedno, a konfiguracja to drugie. NIE MA gotowych ustawień. Także odpowiadając na pytanie jaką bazę kupić należy zadać pytanie - czym chcesz jeździć?  Faktycznie zakup mozy 9Nm jest dosyć bezpieczny, bo pozwoli już na bardzo dużo. Ja korzystam z R5 i do moich celów wystarcza. Zakupiłem tę grę ze względu na obietnice świeżego skanu Nordschleife i bardzo dokładnej fizyki. Zależy mi na jak najwierniejszej symulacji, bo wybieram się na ten tor za jakiś czas w świecie fizycznym. Póki co przejechałem się i30N i A110S, i jestem pod wrażeniem. Może i mają pół roku opóźnienia, ale dowieźli. Misha też potwierdza, że skan jest mega dokładny. No można by rzecz - WRESZCIE. Niestety nie mogę dłużej pojeździć, bo jak na złość dostałem jakiegoś zapalenia oka :E.    
    • Tylko czysto teoretycznie nie ma wpływu wręcz min może wzrosnąć narzut wraz z rozdzielczością. Ale w praktyce im wyższa rozdzielczość tym GPU staje się wąskim gardłem i stad te "mniejsze" wymagania od strony CPU. To jak jakbyś wrzucił limit klatek w niższej rozdziałce 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...