[S] Radeon RX 6700 XT 12GB - XFX Speedster SWFT 309
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kalderon · Opublikowano
Nie rozpędzaj się. -
Przez galakty · Opublikowano
Ja tylko się przyczepię, że nie wiadomo ile prąd będzie kosztował za rok czy pięć, w kraju który nie ma EJ i musi awaryjnie importować A nie daj boże wybuchnie wojna czy jakaś akcja zielonych ludzików. Tak tylko napomnę. -
Przez ChrisBgnr · Opublikowano
Wygląda na to, że Ubisoft po cichu dorzucił do gry generator klatek. Nie wiem kiedy, chyba ostatnio. Trafiłem na to przypadkiem zastanawiając się czy sobie w końcu nie zacząć w to grać. I faktycznie jest. Wstępne oględziny - działa, jest ok. Akurat przy tym tytule to game changer, który powinien być już na premierę i naprawdę dziwię się, że nikt nigdzie o tym nie napisał... -
Przez DjXbeat · Opublikowano
Instalacja 10kWp założysz dzisiaj za 20-22 tyś zł. Czyli zwrot w 2 lata przy jeździe 20 tys km na rok przy aucie palącym 6.5l/100km i cenie paliwa 8.5zł/litr. Dodatkowo PV obniża koszt utrzymania domu więc zwrot jest jeszcze szybszy. -
Przez 209458 · Opublikowano
Z Japonią to był tylko jeden z czynników. Amerykańscy dowódcy nawet zanim dowiedzieli się o broni jądrowej i tak planowali bombardować Japonię dywanowo (zwykłymi bombami i zapalającymi) aż się poddadzą. Poza tym ZSRR zaczął przerzucać oddziały z Europy na wschodnie wybrzeże. Kilku Japończyków na pewno sobie policzyło, że lepiej poddać się w całości USA niż skończyć z częścią terytorium okupowanym przez Stalina.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi