Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie cięcia to nie cięcia niektórym wystarczają 2 pory usb na klawiaturę i myszkę :P  najważniejsze że sekcja zasilania nawet w budżetowych msi jest odpowiednia aby ogarnąć każdy cpu jaki można tam wsadzić :thumbup: audio na płycie i tak najlepiej olać więc ten temat też odpada :E 

Opublikowano

No to w tym wypadku już bym wolał tą x-kom.pl/p/1072733-plyta-glowna-socket-am5-msi-mag-b650-tomahawk-wifi.html

Teraz, Send1N napisał(a):

Takie cięcia to nie cięcia niektórym wystarczają 2 pory usb na klawiaturę i myszkę :P  najważniejsze że sekcja zasilania nawet w budżetowych msi jest odpowiednia aby ogarnąć każdy cpu jaki można tam wsadzić :thumbup: audio na płycie i tak najlepiej olać więc ten temat też odpada :E 

U mnie sama klawiatura potrzebuje dwóch portów+drukarka+myszka i już mam 4 na stałe zajęte😊

5 minut temu, Send1N napisał(a):

audio na płycie i tak najlepiej olać więc ten temat też odpada

To się zgadza 👍

Opublikowano

Gdybyś miał wybrać to co byś z tego wziął patrząc pod względem że kiedy chciałbym włożyć tam np. mocniejszy procek ryzen 9?  Na wifi mi aż tak nie zależy nie korzystam mam kabel ale jak by było BT byłoby fajnie. 

1. Msi PRO B850-S WIFI6E -600zł

2.  ASUS TUF GAMING B650E-E WIFI -660zł

3. Gigabyte GA-B650 Gaming X AX V2 - 625zł

4. GIGABYTE B650 EAGLE AX - 560zł

5. ASUS B650E MAX GAMING WIFI - 680zł

6. MSI B850 GAMING PLUS WIFI6E - 660zł.

Nie wiem ile w tym prawdy ale czytałem że Asus najmniej problemowy i najstabilniejszy Bios.  Coś z tego warte uwagi czy można coś lepszego dostać? Nie nastawiam się na nowe mogę wziąć używke jak się trafi z gwarancją.