Pamięć DDR5 2x16GB 6000MHz w górę.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bergercs · Opublikowano
Z tym ali to jak najbardziej prawda - będzie wysyp na aledrogo ofert właśnie z Chin - produktów, których jakość będzie bijak się miała do osiągów/masy pojazdów. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Ja tam zawsze siedziałem na sterach co dana gra wymagała tzn. jak krzyczało że trzeba zaktualizować aby zagrać, to wtedy aktualizowałem. Raz kiedyś chyba na gtx460 zainstalowałem najnowsze i od tego momentu nigdy więcej tego nie zrobiłem. -
Przez marko · Opublikowano
Zapewne ktoś wpadnie na pomysł, że kupi kilka pingpongów i będzie rozkręcał na części. Przy tym cenniku i dostępności części, to na aucie będzie miał zarobek 400% i lepiej -
Przez Rafe · Opublikowano
Cześć Mam 4x16gb 3000mhz cl16, chcę płytę pod i7 14700KF, dysk nvme pciex 4.0 i rtx5070 Ti. Procek do podkręcenia, najpewniej pójdzie aio 360 lub 420 (obudowa będzie corsair frame 5000d). A no i chciałbym żeby było wyjście optyczne z tyłu. Widzę asus tuf z wifi za 1100zł, będzie OK? Bo w xkom na przykład jest z 10 pozycji ale niedostępne, nie wiem czy chwilowo czy już wycofują albo się wyprzedają... Co polecacie? Pozdrawiam!
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi