Używany PC do ok. 1500zł w co celować?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Suchy211 · Opublikowano
@GordonLamemanNo to jest coś w czym się zgadzamy. Jak zdaję sobie sprawę, że jest jak jest. W swoich wypowiedziach skupiam się na poglądzie jak życzyłbym sobie aby było. -
Przez wallec · Opublikowano
Liam Li A3 Wood Wbite 243zl https://www.morele.net/obudowa-lian-li-dan-a3-wood-edition-a3-matx-wd-white-14473186/?sekcja=outlet -
Przez ju-rek · Opublikowano
Przy temp. w pokoju teraz, 22 stopnie mam na CPU (Tctl/Tdie) 39.8 stopnia. Myślę, że przy 20 było by 36-37 Z płytą to poczekam, pewnie coś dadzą do ZEN6 w stylu APEX. -
Przez Zas · Opublikowano
Nie zazdroszczę przygód, może jednak trzeba wyższe ceny ustawiać? Ja już chyba wspominałem, że miałem tylko jedną głupią sytuację, a tak - zero problemów. A sprzedałem w swoim życiu... <sprawdza archiwalny budżet>: myszkę, dwa komplety RAM, wentylatory, trzy obudowy, słuchawkę BT, pada, trzy karty graficzne, dwa zasilacze, skaner, procesor, płytę główną, kartę dźwiękową, monitor, ramię do monitora (jedno i drugie chyba po siedmiu-ośmiu miesiącach ) i kierownicę. Były też buty, jeansy i kurtka. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@ju-rekbierzesz pod uwagę wodowanie sekcji ewentualnie przejście na jakiegoś Glacial'a? I tak pewnie będziesz brał cepa z maksymalnym TDP 😀
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi