Używany PC do ok. 1500zł w co celować?
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Petru23 · Opublikowano
A skoro lex to i może jakieś Infiniti lub Acura? -
Przez adashi · Opublikowano
@Suchy211 Akurat ja nie mam zamiaru uchodzić w ramach Europy. W planie mam bardziej odległy teren. Nawet z zakupioną tam dziadowską nieruchomością na początek. Co do traktowania polskich uchodźców nie w razie ataku Rosji podzielam opinię. Co do murzynów jej nie podzielam. Byłem w Sudanie. To jest kompletnie zdemoralizowana rasa. Polacy czy ukry też są. Ale u nas sprowadza się to raczej do dóbr materialnych, a aby poświęcić ludzkie życie przeciętnie trzeba mieć na drugiej szali dziesiątki tysięcy dolarów. Tam zabiją cię za jeden tysiąc bez mrugnięcia murzyńskim okiem. To nie są tacy sami ludzie jak my. Tak kinetyczny Rosji będzie dla NATO szokiem. Pierwsze co zrobią to poderwą myśliwce i przeprowadzą bezkompromisowe działania obserwacyjne. W tym czasie Rosja posunie się co najmniej że 100 km do przodu. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
No nie wiem, możliwe że po OC obu kart to bedzie srednio 25%. Jednak tutaj tez sporo osob ma 4070Ti na UV. Porownujac 5070Ti UV do 4070TI UV to jednak blackwell ma lepsze UV. Jest zawsze te 16GB vram, niby do 1440p 12GB styknie, chociaz czasami przy wlaczeniu FG to tego vramu idzie pod korek. Jest też MFG, jakolwiek wlaczysz FG na 4070Ti to na 5070Ti masz te MFGx3, inputlag i tak bedzie sporo nizszy na nowej karcie, FPS bedzie jednak wiecej, wiecej plynnosci, wiecej przyjemnosci z grania. Czy to warte wydania 3.5k? Zależy ile sie dostanie za uzywana karte, jeżeli wychodzi że trzeba dołożyć 2gie tyle do nowej karty, trzeba sobie przemyslec w co sie gra. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Ale mnie nie ocbchodzi to jakie beda roznice, faktem sa, ze beda, a ze dla ciebie "takie" roznice moga byc za male to nikogo nie interesuje. Nie podwazaj faktow przez pryzmat tego czy cos ci sie podoba czy nie Albo dyskutujemy o faktach albo o tym co tobie sie poodba lub nie -
Przez Sidr · Opublikowano
No dobra, czyli jest szansa na te mityczne tysionc efpees w Cs'ie. Ok, ale różnice będą niewiele znaczące. Jak ktoś chce po prostu mieć TOP, bo tak lub jest fanem cyferek w testach, to jest to ciekawa pozycja, a dla pozostałych 99.9% to ciekawostka. Może jeszcze dla @VRman , ale pewnie napisze, że za słsaby.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi