Sterowniki do słuchawek
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ja bym się spodziewał, że te 4 tryby, które Tesla przewidziała były po propstu za słabe i gość próbował na ekranie zwiększyć ustawienia. To rozwiązanie jest nieintuicyjne - że na ekranie coś możesz pogrzebać i zmienić: To instrukcja za starszej Tesli. I może to ja jestem idiotą ale z tej instrukcji nie wynika co oznacza "I" "II" "III" "IV". Ot, jakieś cyfry rzymskie. Może miał taką Teslę? Lepszym rozwiązaniem są manetki, które wszyscy znamy. Dodatkowo co do argumentu od orywania wzroku - nie ma to znaczenia w świetle prawa. Niemieckie prawo zakazuje obsługi urządzenia elektronicznego - gdyby obsługiwał CarPlay i wjechał to byłoby to samo. EuroNCAP będzie to teraz oceniało i myślę, że producenci będą wracać do tych rozwiązań. -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Kolejne fikołki, z całego artykułu zrozumiałeś tyle, że to wina tesli, a nie wpadło do głowy, że kierowca był idiotą? Skoro deszcz był tak ulewny że max poziom nie wyrabiał, to ten kierowca zamiast zwolnić i zjechać na pobocze i wtedy ustawiać, w czasie jazdy w tym ulewnym deszczu grzebał w tablecie auta? Nie słyszałeś nigdy o dostosowaniu prędkości do warunków jazdy? -
Przez DjXbeat · Opublikowano
I dla takich uprzedzonych osobników jak Ty, które mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem specjalnie przed instrukcją napisałem. „W Tesli całe sterowanie wycieraczkami odbywa się poprzez przycisk na lewej manetce przy kierownicy lub w nowszych wersjach gdzie nie ma manetki poprzez dedykowany przycisk już na kierownicy” Działanie czy to przez manetkę czy przycisk na kierownicy czy w 3 czy w Y jest takie samo! Czyli patrzysz na pozycję przy manetce? No jak to tak można odrywać wzrok 😂 A ja zadam Ci inne pytanie. Potrzebujesz wiedzieć na jakim biegu są wycieraczki? Mi to jest nie potrzebne - potrzebuję regulować prędkość do warunków i widzę na szybie jak zbierają. To jest dla mnie wyznacznik ! -
Przez HappyLittleGamer · Opublikowano
Jednak Zenbook 14 i s14 wygrywa bo dodatkowo ma aluminiową obudowę więc przy serwisowaniu nie ułamią się plastikowe tulejki nakrętek. Jeśli chodzi o fanless laptop to gościu realizuje moje marzenie: A truly fanless laptop future? Ventiva's CEO thinks so Jeszcze kilka lat i będziemy w tym punkcie -
Przez Kadajo · Opublikowano
Ja właśnie kończę 4 sezon Knight Ridera... A-Team lepsze
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi