floppy 19 Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu Teraz, Send1N napisał(a): Chyba że tak, jak masz kupca któremu nie przeszkadza to wszystko i weźmie za odpowiedni hajs to jeszcze ma sens Heh 👍
Paarthurnax 461 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 19 godzin temu, floppy napisał(a): Wysłałem im zdjęcia przed i po, ciekawe czy dalej będą twierdzić że to normalne i tak miało być 👌👌 , ostatni raz karta od Powercolor, zawsze XFX/Sapphire, po prostu byłem ciekawy bo każdy tak zawsze chwalił Hellhounda no i mam za swoje , jak z PTM wszystko wróci do normy to karta leci na sprzedaż :). Mam u siebie 2 sztuki tej karty jedna biała i jedna czarna i chodzą miodzio. Patrząc na wykonanie szybciej bym podejrzewał, że ktoś sam przy niej grzebał a nie defekt fabryczny.
floppy 19 Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu 41 minut temu, Paarthurnax napisał(a): Mam u siebie 2 sztuki tej karty jedna biała i jedna czarna i chodzą miodzio. Patrząc na wykonanie szybciej bym podejrzewał, że ktoś sam przy niej grzebał a nie defekt fabryczny. Tak, oczywiście, sam grzebałem dzień po zakupie, pomyśl trochę.. mam wszystko udokumentowane z przed demontażu jak to wyglądało jak i po demontażu, takie fanaberie zachowaj proszę dla siebie :).
floppy 19 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu Temat można zamknąć, GPU 58/ HOT SPOT 82 @ 1500 RPM. 1
Hard Reset 45 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 33 minuty temu, floppy napisał(a): Temat można zamknąć, GPU 58/ HOT SPOT 82 @ 1500 RPM. Vram jakie temperatury ? Samsung czy hynix ?
RaViV 144 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @Hard Reset W pierwszym poście masz info, że karta jest na pamięciach Hynix. 1 1
floppy 19 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu 32 minuty temu, Hard Reset napisał(a): Vram jakie temperatury ? Samsung czy hynix ? Hynix w grach 78/82 to maks , Furmark nie przekracza 84 1
Rekomendowane odpowiedzi