Transport komputera z kartą graficzną
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez SuLac0 · Opublikowano
porozmawiaj z prawdziwymi elektrykami o idiotach podlaczajacych przewody o przekrojach "oswietleniowych" 1-1.5mm2 do gniazdek 16A. bo taniej za mb dlatego tez kazda ladowarka 230V domyslnie dziala na 10A w EU. btw, ale masz swiadomosc, ze kwestia dotyczyla doladowania, a nie ladowania? bo to robi roznice. i kazdy posiadacz BEV ta roznice ogarnia -
Przez Send1N · Opublikowano
Wjechał walec ze spoilerem po wiejskim tuningu -
Przez DjXbeat · Opublikowano
@marko Tylko potwierdzasz to o czym wspomniał GPT nieco wyżej Przekrój przewodów w instalacji. Mówi Ci to coś? Rodzina ma instalację 1 fazową z zabezpieczeniem 25A i przewody 4mm puszczone do kuchni pod indukcję jednofazową i do garażu. Można tygodniami puszczać 3.7kW na tym przekroju no ale skąd to możesz wiedzieć 😂 -
Przez caleb59 · Opublikowano
Ja tylko przypominam, że mając RTX w kompie zalecane jest mieć zainstalowane sterowniki minimum 591.44 "gdyż jakoby"... -
Przez Pawelek6 · Opublikowano
Ciekawostka. Nie wiem jak omawiany Plus, ale T-Mobile nie ma swoich linii światłowodów dla przykładu. Czyli jak ktoś bierze od nich takiego neta, to płaci więcej, gdyż takie T-Mobile musi też zapłacić właścicielowi linii, którą wykorzystują. Wg mnie, najlepiej bezpośrednio od właściciela, bez pośredniczących operatorów.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi