Dysk HDD 2,5"
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DjXbeat · Opublikowano
Tracą połowę zasięgu w stosunku do czego ? W stosunku do zasięgu letniego czy laboratoryjnych pomiarów producenta? Bo to robi ogromną różnicę Kolejna kwestia to warunki testu bo wspomniałeś tylko o samej temperaturze a test został przeprowadzony na tafli lodowej pokrytej śniegiem więc po za temperaturą doszły większe opory niż w warunkach letnich. Według laboratoryjnych pomiarów Hybrydowe Porshe Cayenne mojego brata spala 3.9l/100km gdzie w lato ma problem zejść poniżej 10l/100km a przy ostatnich mrozach to nie schodził poniżej 13l/100km. W odniesieniu do spalania letniego to przy mrozach nastąpił wzrost zużycia paliwa o ~30% ale jak bym się uparł i porównał do spalania katalogowego czyli laboratoryjnego to już wychodzi, że auto spala ponad 3x więcej bo 3.9 vs 13 i tu już zaczyna się magia cyferek -
Przez Pentium D · Opublikowano
ta toshiba tak po prostu ma. adapter działa w sata 3Gb a normalny dysk ssd na obu kablach lata tak. -
Przez Adikon · Opublikowano
U mnie 23400-23500 pkt w cb23 zazwyczaj wbija. Zegar stock, UV -25 all core (około 1,17V maks jak dobrze pamiętam). PPT 142W, EDC i TDC -10A względem tego co podaje AMD. Temperatura maks 76-80 stopni w zależności od tego jak do pieca dołożę i grzejniki odkręcę 🤣. Bclk nie ruszam, bo mi się PCIe wtedy rozjeżdża, a tego nie chcę. Zresztą szkoda mi go męczyć dla tych +200MHz. Wirtualizację mam włączoną, bo o dziwo działa lepiej niż z wyłączoną. No chyba, że chcę zobaczyć lepsze wyniki w Aida, ale to już mam za sobą 😛 -
Przez ODIN85 · Opublikowano
A to nawet nie wiedziałem. Z fabuły jednoznacznie to akurat wynikało.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi