Skocz do zawartości

Wtyczka atx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam pytanie czy wtyczka atx 24pin może być niedociśnieta czy coś się stanie? Bo nie moge jej bardziej wcisnać

Opublikowano

jak zatrzasnął się plastik to możesz uznać że jest ok.

Opublikowano

Znaczy tam widać odstep tak ze 2-3mm a ten zaczep z boku nie jest zatrzasniety ale wtyczka sie trzyma. Chodzi mi tylko czy nic sie nie stanie?

• tomcug zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• W komentarzach też można pójść po IP. Z forum można korzystać nie ze swojego IP.   Czy "ciekawe tematy" to w Twoim mniemaniu wzajemne poklepywanie się po plecach? Bo to w takim wypadku nie jest dyskusja tylko kółko wzajemnej adoracji. Bądź jak kto woli safe space, albo jeszcze dosadniej circle jerk.
    • Jeżeli wyciągniesz stąd osobnika pewnego rodzaju(piszącego haniebne rzeczy o Żydach, Ukraińcach, itd., itp.) i postawisz go w miejscu publicznym, gdzie będzie mógł głosić te swoje androny, to w ciągu kilku minut ktoś go nagra i ktoś zawiadomi Policję. Ta go zgarnie, a potem zostaną mu postawione zarzuty. Tutaj najwidoczniej nie dotarła a) przyzwoitość b) jakieś podstawowe zasady panujące w internecie c) prawo polskie. Nie było mnie kilka(/naście) dni i dalej jest to samo, czyli obrażanie, spam, wszechobecna agresja osób, które próbowały rozwalić polityczny(i nie tylko, bo były ciekawe tematy o pandemii, nielegalnej imigracji, itd.) na PCLab, ale skutecznie zostały zablokowane perm banami. W internecie już nie ma miejsca na rzeczową dyskusję, bo takie ameby nawet będą obrażały w artykułach z nekrologami. Już chyba każda redakcja największych portali internetowych wyłączyła komentarze, bo nie da się nad tym zapanować. Co innego forum dyskusyjne, gdzie trzeba się zarejestrować i gdzie można pójść po IP.
    • GTA miało kreskówkowy styl? Kiedy?
    • @Michaelred Ja po mikrolabach długo nie miałem nic , osobiście preferuję słuchawki - ulubieńcy to Monolith m1060c , Audeze lcd-2 , StaX sr-l500mk2 wraz z lampkowym enerdźajzerem (pozbyłem się lambd po trzeciej wymianie u producenta z powodu wbijania się malutkich włosków w folię).   Dzięki uprzejmości kolegi miałem okazję posłuchać u niego (duży pokój) jakiś czas temu kilku topów kolumn z danej technologii i ostatnie ElectroMotion ESL X rozwaliły mnie kompletnie - miód na moje uszy , powiedziałem sobie że tego mi w życiu brakuje. Problemem był mój mały pokój , miałem specjalnie robić remont aby kosztem kuchni powiększyć pokój ale jak o nim myślałem + nowe meble kuchnia/pokój to chęci malały. W końcu wypożyczyłem ze sklepu na testy w moim mały pokoju i byłem bardzo rozczarowany , gdzie ta magia , tego samego dnia zamówiłem dobrą grubą matę piramidkę na cały pokój (nic to nie dało , DSP + korekcja pomieszczenia poległy).   Obecnie używam Kali IN-5 napędzane Zen DACkiem v2 - grają wyśmienicie (scena/faktura/głębia mają konkretny rozmach i rozmiar , nie jedne sporo droższe wielkie kolumny odpadną na starcie pod tym względem). Zachciało mi się i planuję dokupienie kolejnych 2 sztuk i pójścia w 4.0 , muszę tylko znaleźć dobry procesor dźwięku (rozważam miniDSP Flex HT + mikrofon UMiK) , osobiście jestem bardzo podekscytowany moim pomysłem i po cichu liczę na opad szczęki.  
    • Wytłumacz mi w jaki sposób pomaga to Polsce bądź Polakom? W jaki realny sposób wpływa to na rozwój? Dlaczego jest to finansowane przez rząd?   Moje hobby które nic nie wnosi nie jest finansowane przez rząd.   Reszta tematów z tego spotkania nawet brzmi stosunkowo sensownie. Gadanie o psieckach dla samotnych bab można odstawić w kawiarni za własne środki.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...