Ile kosztuja Windows 10 oem dla jednej osoby?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
A może nie zapowiedzą, finansowo wielokrotnie i to już od dawna bardziej się opłaca klepać GPU pod AI, więc może nvidia zrezygnuję z 6090 dla graczy całkowicie. A z konsumenckich kart w topie zostawi jedynie okrojone xx80 Po co marnować krzem na jakichś graczy Takie 6080 z DLSS 5 skrojone z połowy układu styknie, a i tak się sprzeda bo nie ma konkurencji -
Przez SweetDreams · Opublikowano
Niby spoko - pomijając USB 2.0, które jakoś bym przeżył - ale mam obawy o ładowanie. Piszą w komentarzach na YT, że jest bardzo wolne jeśli nie kupi się dedykowanej ładowarki. -
Przez TheMr. · Opublikowano
Jestem pod głębokim wrażeniem osób które stać na GPU za 20k zł. Tak jak jeszcze 11-13k mógłbym zrozumieć (chociaż nadal to kupa kasy) to mimo bycia w top2% w Polsce pod względem zarobków, nie stać mnie na takie GPU gdybym je potrzebował i wykorzystywał. Winszuje. Bałbym się mocować takie GPU -
Przez BezNicku1 · Opublikowano
Ustawione to znaczy? Jeśli chodzi o miejsca w których są włożone to aktualnie 2 i 4 miejsce ale jak są wszystkie to wiadomo :), te pamięci chodzą w XMP jeśli o to chodzi, nic w biosie nie ustawiałem jeśli o to chodzi. -
Przez Doamdor · Opublikowano
W obecnych cenach na twoim miejscu brałbym RTX 5070Ti.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi