Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ostatnio przeglądając tematy monitorów OLED dopiero zauważyłem dziwną ramkę dookoła okna przeglądarek (firefox i edge, innych nie mam w systemie) - niezależnie czy są w trybie okna, maksymalizacji czy w trybie pełnoekranowym. 

I nie mam kuźwa bladego pojęcia jak to wyłączyć. Pytałem brata to on takich cudów nie ma. :E 

Inne programy nie widzę, żeby miały tego. Tylko przeglądarki. :/ Jak oglądam YT na max oknie to też mam dookoła filmu tą przekętą ramkę.  

To coś od nagrywania, robienia zrzutu z ekranu? Ktoś wie jak to dziadostwo wyłączyć? :E Nie wiem od kiedy to mam, dopiero teraz zacząłem na to zwracać uwagę. 

obraz.thumb.png.52224b72e0751127819d4041a3bd780c.png

Edytowane przez copyname
Opublikowano
1 minutę temu, Send1N napisał(a):

Pewnie antyvirus ci tą ramkę nakłada, nie masz czasem Quick Heal AV?

kuwa, faktycznie to ramka od antywira, a ja przeszukuję ustawienia przeglądarek i windowsa jak głupi jakiś. :E 

To teraz muszę zlokalizować gdzie to w ESET siedzi ta opcja, bo trochę irytujące to jest... ;) 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Masz Eseta w ustawieniach zawansowany możesz sobie to wyłączyć. W chodzisz ustawienia zawansowane>ochrona przeglądarki> ramka przeglądarki klikasz edytuj i tam wyłączasz .eset.thumb.png.013534e6a9ceb4fb50ff244b5c18a543.png

Edytowane przez paweł224
  • Upvote 3