Asrock X570 phantom gaming 4
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kakarotto · Opublikowano
Powoli kończę wreszcie Ghost of Tsushima, wykupiłem XGP i potem będzie Hellblade 2 (jakieś inne potem), a jeszcze w międzyczasie przypominam sobie HL2 i epizody w związku z dwudziestą rocznicą gry. Graficznie się zestarzało, ale gejmplajowo to niezbyt. -
Przez Michaelred · Opublikowano
Sam się ośmieszyłeś. Ankieta tak samo jak i debata była organizowana przez Puls Biznesu -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@miro Zastanowię się. Paradoksalnie gra w którą najczęściej gram to CS2 i tam dodatkowy kesz robi drastyczną różnicę. @razeks Może masz rację. Może tak naprawdę lepsza byłaby zmiana GPU. @PiPoLiNiO Chwilowo głośno myślę. Tak szczerze to combo które mam daje radę, szczególnie GPU po OC i proc po UV. Główne drogi są cztery. 1. Dopłacić ~1k do 7800X3D 2. Dopłacić ~1k do RTX 4070ti 3. Dopłacić ~1k do RX 7900 XTX 3. Olać to i czekać na nowe generacje itd. -
Przez dan254 · Opublikowano
Niedaleko Roderiki jest też sprzedawca prochów wojny i 1 Death Bird, kolejny mini Boss który pojawia się tylko w nocy https://eldenring.wiki.fextralife.com/Interactive+Map?id=4469&lat=-180.33&lng=104.19&code=mapA -
Przez hubio · Opublikowano
Dochodzą jedynie głosy, że szczepionka nie zapewniała 95% skuteczności tylko mniejszą, ale wciąż zapewniała, a na pewno nie była szkodliwa. https://www.rynekzdrowia.pl/Serwis-Szczepienia/Szczepionki-Pfizera-p-COVID-19-Jest-pozew-do-sadu-w-sprawie-ich-skutecznosci,252835,1018.html Będzie tutaj ważne orzeczenie sądu, który na pewno powoła biegłych. W medycynie jest też coś takiego jak nastawienie i kondycja psychiczna. Ja mając wtedy tą szczepionkę czułem się o wiele bezpieczniej. Więc nawet traktując to jako placebo, choć tak nie uważam dla mnie to była wartość dodana. Bez niej na pewno bym się zgodził na szpital, a tam mogłoby być różnie. Może za parę lat czy parenaście zrobi się porządne badania klinicznie co do jej skuteczności. Wtedy trwał wyścig z czasem żeby podać cokolwiek. Myślę, że też łatwo i zarazem trudno sprawdzić skuteczność szczepionki na podstawie wyników zgonów np. w Polsce i w Indiach gdzie ludzie tysiącami umierali. Trudność wynika z faktu, że w takich Indiach nie prowadzono praktycznie żadnych statystyk. A sprawa ma wciąż znaczenie bo może pokazać czy zaufanie obywateli do państw jest uzasadnione czy jak mówili antyszczepionkowcy to był jeden wielki spisek. Ja myślę, że jak zwykle prawda leży po środku i rzeczywiście może to nie było z 95% tylko skuteczność z 40% ale nawet, wtedy jakbym wiedział, że jest 10% też bym wziął bo 10% jest lepsze niż 0%.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi