[S] Termopady różne, pasta i kit/żel termoprzewodzący, radiatory, podpórki GPU.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Śmieję się, bo piszesz totalne głupoty. A to, że nie rozumiesz tego co larry.bigl Ci wyliczył pokazuje, że faktycznie powinieneś zostać przy obrocie gotówkowym, albo nawet wrócić do handlu wymiennego opartego o ziemniaki czy jabłka. -
Przez larry.bigl · Opublikowano
Ładnie popieprzyłeś leasing z wydaniem 100k na auto zintegrowałeś koszty z dwóch scenariuszy w jeden. Brawo A no nie nadadzą się dlatego, że moje obecne kombi (W211) ma bagaznik blisko 700L. A wszystkie wskazane przez Ciebie poza Bigsterem znacznie mniejszy. Do tego dochodzi moc auta która pozwala KOMFORTOWO jechać w 4 osoby z psem i bagażem. Akurat Bigster to moim zdaniem spoko autko ale w wersji hybrydowej 155 ale wtedy ceny są 140k. I proszę, spróbuj wpakować do mniejszego auta walizki + psa + wózek I do tego tak zeby dla psa było to bezpieczne (transporter zajmuje miejsce, a bez masz ograniczone możłiwości ładowania czegoś na wysokość bo spadnie psu na łeb).. -
Przez Noix · Opublikowano
Witajcie Ostatnimi czasy dużo ludzi poleca akcesoria gamingowe z Aliexpress. Z chęcią bym coś przetestował chociażby z czystej ciekawości. Co by te chińczyki miały zastąpić - myszka stara, legendarna Zowie FK1 - klawiatura CMStorm QuickFire Ultimate Cherry MX Brown - pad Xbox Series Budżet? Bardzo elastyczny, nie mam jakiegoś górnego limitu. Chciałbym żeby nowe akcesoria były bezprzewodowe, klawiatura MUSI być w pełnej wersji tzn z numeryczną. Myszka prosty kształt jak zowie. Chętnie w białej kolorystyce, ale nie koniecznie. -
Przez wallec · Opublikowano
Nie da się logicznie obronić kalkulacji nadpłacę 100k kredytu hiptoecznego i dzięki temu zamortyzuje sobie leasing (koszt leasingu nie spada jeżeli nadpłacasz kredyt hipoteczny). Co innego jakby to było tłumaczone jako "yolo robie tak bo chcę i wywalone". To są takie bzdury, że szok dlatego podałem dużo lepsze auta niż rzucone na szybko fabie, captury bo widać, że to za mało prestiżowe fury by je kupić Gordon się śmieje bo się łapie
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi