Jak przeinstalować system ?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Paarthurnax · Opublikowano
Dobrze zaimpregnowany jakąś tam wytrzymałość ma ale najczęściej kładą najcieńszą warstwę. Impregnat to chyba jest najdroższy składnik w tym wszystkim. Na nierównych powierzchniach - narożnikach, to może nie być tak wytrzymałe - cienka warstwa + nacisk punktowy na narożnik... Koszt robocizny też będzie x2 x3 ponieważ tu nie będzie metrów i to będzie sztukateria. zobacz sobie to żywica z kolorem metalicznym - można uzyskać fajny efekt wizualny - -
Przez TheMr. · Opublikowano
https://united24media.com/latest-news/russia-liquidates-71-of-its-gold-reserves-to-finance-war-effort-and-the-sell-off-isnt-over-15190 -
Przez tomcug · Opublikowano
Dość blisko, ale nie, właściwa jest wyraźnie bardziej obciążająca. Bierzesz pochodnię i idziesz przez szczury. 2026-01-29 09-25-56.mp4 Wiem wiem, słyszałem to od Hard Reseta wielokrotnie Generalnie z testami w wysokich rozdziałkach jest ten problem, że są bardzo czułe na szereg czynników: użyte GPU lokalizacja testowa detale DLSS-y i inne bajery czasem inne czynniki jak cykl dnia i nocy W zasadzie z powyższych można zrobić przynajmniej setki kombinacji, gdzie każda da inne wyniki. Tak więc takiego uniwersalnego testu w 4K, który każdemu by dał wyniki, które będą sensowne i reprezentatywne dla jego przypadku, się zrobić nie da. -
Przez Merqus4 · Opublikowano
Hej, za 2700 widzę, że jest NL57AU-15PL35, i7-1355U, 16gb ram, dysk 1tb, powinien spełnić wszystkie te założenia, ale nie wiem z jakiego materiału jest obudowa i tak możesz użyć starego klucza windosa do aktywacji. -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@Kadajo Spoko, już ostrzę *tensorowe widły* i podpalam *raytracingowe pochodnie* Plan jest prosty: przejąć magazyny, odblokować MSRP i dorzucić 24 GB VRAM “w pakiecie”. A jak Jensen się postawi, to mu wgram DLSS: Tryb Pokora gpt-5.2-2025-12-11
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi