program do backupu dysku na pendrive
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez paulina1992 · Opublikowano
Odpuszczam lapka, zwrócą pieniądze składam stacjonarkę na 9800X3D z 5070ti. -
Przez hubio · Opublikowano
Nie opieram się wyłącznie na swoich doświadczeniach ale i wielu osób z rodziny i znajomych. Jak się dobrze pracuje to dokładają pracy. Być może w korpo idą za tym wyższe zarobki co się nie dzieje z reguły w budżetówce, ale praca jest zawsze dokładana co tu już pisano, że lepsza praca generuje więcej pracy. Nie da się przeskoczyć tego, że każdy od kogoś zależy więc tak i ja zależę od klientów. Ale różnica jest taka, że ja mogę nawet pojechać po kliencie i żaden kierownik mi nie powie złego słowa. Więc nie - to zasadnicza różnica zależeć od klientów, a od szefa. Ja w przeciwieństwie do ciebie gordon nie mam paru klientów na krzyż więc mogę mieć wywalone czy jakiś się obrazi czy nie. Jak słusznie mi albo ktoś wcześniej napisał, że liczy się skala. Nie mówię, że mi nie zależy na klientach, ale to bardziej cecha charakteru. Kiedyś nawet dawałem sobie wchodzić na głowę, ale też na tym forum parę osób napisało mi, że to błąd... Na etacie absolutnie nie ma takiej wolności. I nie - nie wiem skąd wniosek, że miałem wyłącznie wcześniej ten jeden etat? Pracowałem również fizycznie. Pracowałem w ubezpieczeniach. Na etacie miałem kilka prac tylko ta w budżetówce najdłużej. Szczęście związane z życiem rodzinnym to zupełnie inna sprawa. Jest spora ilość osób co są bardzo nieszczęśliwe w "rodzinie" bo np. są atakiem pasywnej agresji np ze strony żony i syna, mówię o facetach, ale nie umieją się wydobyć, albo kobiety co trafiły na narcyzów. Szczerze to może ja mam pecha, ale tak naprawdę wśród swoich przyjaciół, rodziny i znajomych nigdy nie widziałem tak naprawdę szczęśliwej rodziny. Ciągle jakieś przytyki, uwagi, złośliwości co potem są przenoszone na dzieci. Już nie mówią o zdradach, okłamywaniu itp. Obecnie rozwodzi się już co 4 para: https://rozwod-i-podzial-majatku.pl/liczba-rozwodow-polska/ A podejrzewam, że w co 3 są grube kłótnie, a w co 2 pasywna agresja lub narcyzm w którejś ze stron. Tak więc bardzo wątpliwe to "szczęście" w życiu rodzinnym. -
Przez sabaru128 · Opublikowano
Jesteś pewien że i tego nie zablokują. Facebook to był tylko przykład. Może być też tak że inne też pójdą w odstawkę. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Przypomnij sobie kiedy ta gra miała pierwotną premierę i wtedy oceniaj.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi