Zestaw Asus Rog Strix B660-G i5 12400f FROZN A620 PRO SE, używany.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez janek25 · Opublikowano
Dyskwalifikacja to dyskwalifikacja chyba ze lubisz sobie popilolić @wowo470 MSI GeForce RTX 5070 Ti Gaming Trio wez sobie oblukaj.Moze być jednak cichsza niz zotac https://www.techpowerup.com/review/zotac-geforce-rtx-5070-ti-amp-extreme/40.html tu test z oc + ktory ma rurke wiecej.Niewyglada ale decybele to decybele -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Trzeci oficjalny dodatek to jest chyba tylko po to aby nakręcić hype przed W4. Jest już jakiś zarys fabularny tego dodatku? Nie będzie to przypadkiem w formie jakiegoś większego wprowadzenia do W4? -
Przez lukadd · Opublikowano
Wiem, że takie ludziom padaki się trafiały i od razu do zwrotu Sporo śledziłem temat w necie swojego czasu. Kupując moją sztukę, kupiłem z ciekawości i była za grosze dosłownie, a przeglądając ogólnie AIO nawet za 1k+ wszystkie i tak miały jakieś problemy i pompki dla mnie też do regulacji. Trafiła się dobra sztuka to została po prostu. Teraz już nie ma aż takiego problemu jak bulić i mieć sensowne AIO to po prostu Noctua, aby ograniczyć losowość w jakości poszczególnych sztuk w innych AIO. Ale tam też trzeba ustawić i skręcić pompkę, aby było cicho -
Przez azgan · Opublikowano
I to bardzo, szkoda że nie ma już dostępu do tematu z forum PCLaba bo było o tym sporo
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi