freeze pc i restarty od jakiegoś czasu
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Vulc · Opublikowano
Jak PS5 nadal się będzie sprzedawać, a Xbox pozostanie tam gdzie jest, czyli w dupie, to zasadniczo niewiele muszą robić. Na powrót gier ze "starych, dobrych czasów", nie ma co liczyć. Pozostała garstka developerów, którzy pamiętają jak się robi takie gry, priorytety są obecnie inne. Podobnie jak oczekiwania graczy. Wystarczy spojrzeć w jakim kierunku poszedł GoW i jak się sprzedał. Jak nie będzie solidnej konkurencji, to Japończycy nie będą się specjalnie spinać. -
Przez Wercyngoteryx · Opublikowano
Jesteście wielcy! Trochę się podszkolę i pewnie wrócę z pytaniami. Od wyładowania na śmietniku uratowałem też jakiś zestaw do wywoływania zdjęć czarno białych. Docelowo i tego zamierzam użyć -
Przez wowo89 · Opublikowano
ale mój skrypt robi coś więcej w UltimatePerformance dostajesz funkcje ukryte normalnie, tzn są ustawiane -> PowerThrottlingOff = 1 <- obniża priorytet zadań w tle -> Scheduler / MMCSS <- typowo pod gaming, gry dostają najwyższy priorytet dla CPU i GPU -> IRQ distribution + Win32PrioritySeparation -> zwiększa responsywność , ale faktycznie dla CPU z X3D z tego co już się doedukowałem może zmniejszać 1%Low, dopasuję to w następnej wersji -
Przez Doamdor · Opublikowano
Możliwość zakupu codziennie o godzinie 14.00 dla kart w magazynie. GIGABYTE GeForce RTX 5090 AORUS Master - 32GB GDDR7 - 13 799 zł https://www.proshop.pl/Karta-graficzna/GIGABYTE-GeForce-RTX-5090-AORUS-Master-32GB-GDDR7-RAM-Karta-graficzna/3331130 -
Przez Doamdor · Opublikowano
Najwyższy model, w którym spaliło się złącze zasilania na plcab, to był RTX 3090 HOF na białych przewodach, które zapewne one były winowajcą. Jeżeli chodzi o procesory, to raczej bez problemu je wymienią, gorzej byłoby z RTX 5090, a najgorzej z pamięciami DDR5.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi