galakty 4 008 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Mam nadzieję że dobry singiel/coop.
caleb59 1 766 Opublikowano 48 minut temu Autor Opublikowano 48 minut temu (edytowane) Nie wiem, z mojej strony zero zainteresowania i wrzuciłem jako ciekawostkę. Nie dam się znowu zapuszkować na 10 lat wiecznej wersji beta. Edytowane 48 minut temu przez caleb59 1
skypan 1 868 Opublikowano 45 minut temu Opublikowano 45 minut temu Pierwszy komentarz jaki mi się wyświetlił i pełna zgoda z @caleb59
caleb59 1 766 Opublikowano 42 minuty temu Autor Opublikowano 42 minuty temu Wkurza mnie, że to znowu będzie dzielić devów. Tarkov i tak ucierpiał na dodaniu Areny, do której są oddelegowani ludzie. Teraz poprawki do Tarkova będą jeszcze rzadsze i prawdopodobnie jakościowo uboższe bo kolejni ludzie zostali oddelegowani do projektu Cor3. Może się mylę ale znając BSG przez te 10 lat śledzenia Tarkova raczej mam rację.
Pan Mateoo 607 Opublikowano 38 minut temu Opublikowano 38 minut temu tarkov ledwie z bety wyszedl i bylo narzekane ze nie ma osob do prac7 nad nim dlatego tak wolno etc a oni wypuszczaja kolejna gre? jeszcze bazujaca na podobnych mechanikach? niezle trzepanie kasy z beta-lets-try owców
galakty 4 008 Opublikowano 10 minut temu Opublikowano 10 minut temu Nie pierwszy raz im się kasa kończy, kiedyś EoD miał być ostateczną edycją, zabrakło kasy i dali wyższą. Teraz już się nie da wyciągnąć hajsu bo kto kupił ten kupił, także nowa gierka będzie i 10 pakietów pewnie.
Rekomendowane odpowiedzi