Ultrabook do 2500zł.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ptys · Opublikowano
No to ciemno macie ja korzystam z planu standardowego i jasności 85 odpowiada to mniej więcej jasności która mialem na monitorze IPS, standardowy tryb RGB w tym monitorze jest tak ciemny i w zasadzie nie ma go gdzie zastosować, ogólnie się nie przejmuje wypaleniami jak się pojawia to nich firma wymienia panel i tyle w końcu dają na to 3 lata gwarancji -
Przez ArinJones · Opublikowano
Asus M4N68T-M LE V2 Typ procesora - QuadCore AMD Athlon II X4 640, 3015 MHz Pamięć RAM - 4096 MB Karta graficzna: AMD Radeon HD 6670 (1 GB) Dyski twarde: TOSHIBA DT01ACA100 - 1000,2 GB SAMSUNG SV6003H - 60,0 GB SAMSUNG SV4012H - 33,8 GB Napęd: ATAPI iHAS124 B SCSI CdRom Device Zasilacz: LOGIC400-ATX Systemy operacyjne: Windows XP Professional SP3 32 bit PL Windows 7 Ultimate SP1 64 bit PL Windows 10 21H2 Pro 64 bit PL po paru minutach albo godzinach wyłącza się komputer tak jakby z gniazdka wyjąć wtyczkę i obojętnie czy na komputerze jest wtedy uruchomiony jakiś system operacyjny czy jest się w BIOSie. Pół roku temu wyłączał mi się komputer coraz częściej i doszło do tego że po paru sekundach od włączenia komputera się komputer wyłączał i wtedy miałem zasilacz MODECOM FEEL 3 400 WATT ATX z zepsutego komputera znalezionego w śmietniku i wymieniłem go wtedy na obecny zasilacz LOGIC400-ATX tez z zepsutego komputera znalezionego w śmietniku i pół roku temu kilka dni po wymianie zasilacza raz się tylko komputer sam wyłączył i teraz zaczyna się sam częściej wyłączać. Czy to może być wina kabla? Ten komputer mam w szopie i do szopy zamiast ze słupa prąd idzie z gniazdka ze strychu zwykłym przedłużaczem przez dziurę w ścianie szopy. Oryginalnie szopa była bez prądu i sam sobie w szopie prąd zrobiłem. Szkoda że bezpośrednio ze słupa sam sobie nie umiałem prądu podłączyć to wtedy miałbym darmowy prąd. Czy jak wiatr macha zwykłym domowym kablem może to sprawiać że się wyłączył komputer czy od tego komputer powinien się restartować? Wydaje mi się że w znalezionych komputerach w śmietniku były sprawne zasilacze tylko te komputery wyrzucili na śmietnik dlatego że się płyta główna zepsuła i były za stare i za wolne to ich naprawa była bez sensu. W tym komputerze co go używam to oryginalnie był jaki…ś zasilacz 500 watowy ale 6 lat temu ten zasilacz całkowicie się zepsuł i przestał działać. Te zasilacze 400 watowe z zepsutych komputerów ze śmietnika to jak je podłączyłem do starszych komputerów z 2005 roku to działają sprawnie godzinami bez problemów co będę robił na komputerach z 2005 roku jak ten komputer Asus M4N68T-M LE V2 jest dużo szybszy mimo że stary ale da się na nim uruchomić stare gry z DirectXem11 i prędzej nadaje się do przeglądania internetu. Teraz przeglądanie internetu wymaga co najmniej 2 rdzeni w procesorze ale tamte komputery z 2005 roku mają tylko 1 rdzeń to co mam się z nimi męczyć tylko dlatego że działają lepiej na nich te zasilacze. Czy ten zasilacz 400 watowy ma wystarczającą moc na zasilenie 3 dysków HDD jednocześnie? Czy w dysku TOSHIBA DT01ACA100 _ 1000,2 GB popsuły się sektory od wadliwych zasilaczy czy ze starości od dużej liczby godzin pracy? CrystalDiskInfo_20260216195838.txt CrystalDiskInfo_20260216195915.txt CrystalDiskInfo_20260216195933.txt -
Przez galakty · Opublikowano
Jak padnie cały system AI to padną wszyscy kurierzy, a nie jeden oddział bo sraczki dostał To samo jest z botami, różnica taka że auta nie są sterowane centralnie, nie da się uziemić wszystkich. -
Przez LeBomB · Opublikowano
A co jak firma kurierska nie będzie miała już zapasowych pojazdów? Ryzyko niezadziałania czegokolwiek zawsze jest. Dlatego ocenia się ryzyko i działania które mają je minimalizować. -
Przez ArinJones · Opublikowano
Gdy chcę pobrać jakieś sterowniki z softpedii do laptopa HP 530 https://drivers.softpedia.com/dyn-search.php?search_term=HP+530 i wybieram na przykład HP 530 Notebook Intel SATA AHCI Controller Driver 7.0.0.1020 B https://drivers.softpedia.com/get/MOTHERBOARD/Intel/HP-530-Notebook-Intel-SATA-AHCI-Controller-Driver-7001020-B.shtml to wyskakuje napis i gdy klikam na "Otwórz Wybierz aplikację" to wyskakuje wybór do otworzenia programem zainstalowanym w systemie zamiast pobierać.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi