AndrzejTrg 3 025 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 6 minut temu, Ryszawy napisał(a): Ło jezu, co to jest? Raczej tak "Ło jezu, co to awruk jest?" Od razu mi na niezłe zaleciało, i bardziej jak gra na smartfony a nie na konsolę Wstyd by mi było temat z takim czymś założyć... W ogóle to jest dział PC wypad do konsolowego z tym czymś. Edytowane 1 godzinę temu przez AndrzejTrg 1
Zhao 749 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 12 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): W ogóle to jest dział PC wypad do konsolowego z tym czymś. To coś też ma podobno wyjść na PC... Andrzeju nie denerwuj się! 1
AndrzejTrg 3 025 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Ja jestem oazą spokoju Ale spoko, temat i tak zdechnie w czeluściach foruma Edit Ale trailer jest z PS, więc raczej można przenieść Edytowane 1 godzinę temu przez AndrzejTrg
skypan 1 876 Opublikowano 12 minut temu Opublikowano 12 minut temu Ten chiński klon lepiej wyglądał ale Sony zablokowało wydanie. Teraz wiadomo dlaczego. Podróbka lepsza od oryginału
azgan 1 202 Opublikowano 2 minuty temu Opublikowano 2 minuty temu Wygląda jak jakiś nowy event w Fortnite 😅
Rekomendowane odpowiedzi