Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Z opisu na Steam

WARDOGS to FPS z wojną totalną, łączący taktyczną strzelaninę i walkę przy pomocy różnych rodzajów broni z mechanikami budowania i niszczenia w ogromnej wojskowej piaskownicy dla maksymalnie 100 graczy.

Tryb gry – inspirowany „Królem wzgórza” – to starcie trzech drużyn o panowanie nad losową „strefą kontroli” o wymiarach 2x2 km na mapie o powierzchni 256 km². Drużyna z największą liczbą graczy w strefie kontroli zdobywa punkty. Wygrywa ta, która jako pierwsza uzbiera 100 punktów. Zmienna lokalizacja strefy i indywidualne taktyki graczy sprawiają, że żaden mecz nie jest taki sam.

https://store.steampowered.com/app/1867240/WARDOGS/

Dla mnie im więcej takich tytułów tym lepiej.  Tylko znowu ten cholerny wczesny dostęp co jak zawsze budzi obawy co z tego będzie w przyszłości. Mam nadzieję, że pójdą w bardziej luźniejszą rozgrywkę a nie tryb dla harcorocwych spoceńców.

Edytowane przez skypan
Opublikowano

Wygląda interesująco ale teraz zobaczyłem że to robi bulkhead a oni zrobili battalion 1944 który dobrze się zaczął ale źle skończył. Oby to nie było podobie, mimo że to już nie tak nowe i niedoświadczone studio.