-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Doamdor · Opublikowano
Tutaj wydajność jest top, pobór prądu top, ale oddawanie ciepła przez IHS niczym jak 4770K, który miał gluta pod IHS. W 9800X3D poprawili to, a jakie będą temperatury, to testy zweryfikują. Ciekawe jaka będzie rozbieżność w OC, między kasztanem, a selektem. Przy CPU na stock ustawiłem wentylatory na sztywno do 85C i spokój. -
Przez RyszardGTS · Opublikowano
Guys, leave pisowców alone... -
Przez DżonyBi · Opublikowano
Widziałem już tę recenzję. NRGeek już wiele razy pokazywał, że gogle nie są dla niego. Taka jęczydusza. Mimo, że ostatecznie pozytywnie ocenił grę to zakończył "chowam spowrotem do szafy". Nic na siłę. Widziałem dziś mnóstwo materiału i na dniach na 100% kupuję. -
Przez Spychcio · Opublikowano
No właśnie nie zostało, dałeś się nabrać na marketing nazwy N4. RTX4090 był zrobiony w procesie technologicznym TSMC zwanym "N4" czyli (uwaga) w 5nm. RTX5090 będzie w 4nm. Czyli postęp w litografi jest. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Mnie ciekawi czy na starszych plytach b650 i x670 z nowym Ryzenem beda dzialaly dzielniki 84 86 88. No i czy ktoras redakcja przetesuje starsze plyty nie tylko nowe bo takiego testu dotad nie bylo chyba, wszedzie x870
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi