Gradzik18 27 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Czy spotkał się ktoś z Was z takim problemem, że obraz na monitorze gdy wideo lub gra jest wyświetlana na pełnym ekranie robi się po chwili bardziej żółty, tak jakby nakładany był jakiś filtr? Sterowniki przeinstalowałem, ale to nie pomogło. Monitor to LG ultragear 27gr95qe-b Karta graficzna: nvidia rtx 5070ti ekran.mp4 Edytowane 2 godziny temu przez Gradzik18
Pan Mateoo 609 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu oszczedzanie energi off? a moze masz windosowy tryb nocny albo cos takiego? 17 minut temu, Gradzik18 napisał(a): Sterowniki przeinstalowałem, ale to nie pomogło. color managament w windowsie jeszczem ozesz sprwadzic - tam upewnij sie ze domyslny sterownik to ten z profilem icc monitora - istaw go domyslny 1
Gradzik18 27 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Już chyba znalazłem winowajcę, w zarządzaniu kolorami z jakiegoś powodu zaznaczoną miałem opcję "automatycznie zarządzaj kolorami dla aplikacji"
Pan Mateoo 609 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu upewnij sie ze to na dole masz wylaczane
Rekomendowane odpowiedzi