Stacja dokująca HP ZBook Power16 G11 A
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Jeśli mamy osiągnąć poziom recyklingu to nie ma innej opcji. Kiedyś system kaucyjny działał. Na zachodzie działa. Czemu u nas tylko problem? -
Przez Paarthurnax · Opublikowano
Ja nie mówię, że ten silnik jest zły ale benzynowy odpowiednik tego silnika jest tańszy w eksploatacji o 20-30% i mniej awaryjny, co summa summarum niweluje ten zysk wygenerowany na spalaniu 300 DE. Jednak kultura pracy benzyny jest wyższa - klekot zawsze będzie klekotem nawet tak dobrze ustabilizowany i wyciszony. -
Przez hubio · Opublikowano
Widziałem na YT ten film w którym wypowiada się Mel Gibson - właśnie o ściąganiu całych tabunów dzieci Fakt, że wtedy uderzył tą narzeczoną, ale mocno to wywlekli na światło dzienne aby właśnie go uciszyć. Takie rzeczy w 99% się tuszuje, a akurat w jego przypadku wyszło. I ja właśnie o tym piszę, że powinno się ścigać te osoby co wykorzystywały dzieci, a nie robić cyrk, że Obama jest na liście. Być może to celowy zabieg aby wszystko rozmyć żeby ośmieszyć. Przecież te dzieci obecnie żyją. Służby powinny do nich dotrzeć. Tylko jak Prezydent też jest umoczony to może za 4 lata dowiemy się, że to torpedował? No cóż - brawo Amerykanie - kogo sobie wybraliście na przywódcę. A to to tak - oczywiście. -
Przez VRman · Opublikowano
Jeszcze jakiś czas temu bym się nie zgodził, ale ostatnie kilkadziesiąt filmików, to gość się powtarza jak.. a nawet gorzej niż...
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi