Talus 0 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Cześć, mam problem z wydajnością. Mój laptop (RTX 3070, i7-12700H) w Fortnite i TFT wyciąga tylko ok. 100 FPS, mimo że w Overwatch działa świetnie. Co sprawdziłem: Laptop na ładowarce, tryb Turbo i High Performance w GCC włączony. AI Boost włączony, sterowniki aktualne. Oszczędzanie energii w panelu Intela i NVIDIA wyłączone. Brak limitów klatek (V-Sync OFF). Już nie wiem co robić dalej jeśli ma ktoś jakiś pomysł napiszcie
wrobel_krk 892 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) A na jakich ustawieniach graficznych w tych grach? Edytowane 1 godzinę temu przez wrobel_krk
Talus 0 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu w fortnite performance mode rodzielczosc 3d 100% odleglosc widzenia epicka reszta najnizsze tft wszytsko najwyzsze
Pan Mateoo 641 Opublikowano 51 minut temu Opublikowano 51 minut temu a jakie temperatury? pali sie caly od tych ustawien pod komputer?
Talus 0 Opublikowano 46 minut temu Autor Opublikowano 46 minut temu (edytowane) gpu 60 // cpu 75 ogólnie jest coś dziwnego bo jak gram w overwatcha to normalnie wszystko działa ale np w fortnite to jest na najnizszych 100 fpsow wydaje mi sie ze komputer uzywa zintegrowanej karty graficznej a nie 3070 tylko wszedzie jest ustawione zeby korzystal z 3070 :// Edytowane 43 minuty temu przez Talus
janek25 261 Opublikowano 8 minut temu Opublikowano 8 minut temu masz 2 kości ram?standard laptopa to przez 2 wzgledem pc
Rekomendowane odpowiedzi