Windows i tagowanie plików oraz folderów
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Oglądałem to zanim wrzuciłeś mówi że doszło do tego w idle a po chwili tłumaczy że miał ustawioną maksymalną moc w sterowniku a wtedy karta nie schodzi z zegarów 3D wiadomo, dodatkowo miał buga z 0 fan rpm i mimo rosnącej cały czas temperatury nie rozkręciły się wentylatory ciekawe ile ta karta pobierała pracując pasywnie przy zegarach 3D na pulpicie po tym modzie z drugim gniazdem -
Przez MadDog · Opublikowano
Dokładnie Nikt nic nie pisze to znaczy, że świetne sterowniki i nie ma z nimi problemów A tak na serio to do sterów AMD nie ma co się już w tych czasach przyczepiać. Przez 2,5 roku jak miałem 7900XT, to nie miałem z nimi praktycznie żadnych problemów (oprócz MPO i znikającego kursora na białym polu). Sama nakładka też mi się bardziej podoba niż panel Nvidii. -
Przez Katystopej · Opublikowano
Te tłumaczenie, że pół bani w gotówce mieli bo działkę chcieli kupić teraz Nie żal mi tych cwaniaków, mogli być fajnymi youtuberami, zgubiła ich pazerność. -
Przez @MUZ · Opublikowano
To ma być remake, więc pozmieniają wszystko co będą chcieli. Gdyby to był remaster to dostalibyśmy tylko ulepszenia graficzne i QoL. Jestem przekonany, że wywalą seks, cycki i w jakimś stopniu brutalność. Co do kamery to wkomponowanie w to perspektywy z 2018/ Ragnaroka to byłaby ogromna praca, więc tu jestem sceptyczny. Najsłabszym ruchem będzie jak zaczną ingerować w charakter Kratosa i go zmiękczą (nowe części pokazały, szczególnie Raganrok, że idą w tym kierunku).
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi