-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Teraz jeszcze ostatecznie żebyś wyszedł z tego wątka i wszyscy będą happy -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Pisałem w wątku ogólnym jaka cena i że są, oraz, że kupiłem. Nie chciałem dublować i tutaj wrzucać. Używki? 6 miechów gwary? Serio? To już wolałbym nowego Windforce za 5300zł. -
Przez Imm · Opublikowano
Nie no, oni pierwszą wersję EA wypuścili jakoś w 2019 roku, więc już "chwilę" temu. Studio nie tak dawno zostało kupione przez giganta z Korei Południowej(Krafton), więc gra będzie zapewne dalej rozwijana(zawsze miała swoją niszę), a i pewnie druga część kiedyś się pojawi. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Nie jeden, a cztery i to z hollywoodu... Masz dobrą datę, podpiąłeś pod siebie, to co się przejmujesz. Ja nieraz rejestrowałem coś na stronach producentów dla przedłużenia gwarancji. Wklepujesz, zapominasz. -
Przez leven · Opublikowano
U siebie w DX500 BQ mam jeden wentylator na tyle 140mm (wywiew) i żadnego na przodzie obudowy (nawiew) Na Topie jest chłodnica od CPU 240mm, która kręci cały czas. W idłe jest praktycznie bezgłośna (pompka też ustawiona dla idle na minimum RPM) pod obciążeniem programik dostosowuje RPM całego układu wedle ustawionych wcześniej krzywych. Teraz, jak piszę jest tak (no trzeba genialnego słuchu, żeby cokolwiek usłyszeć) Endorfy z fabrycznymi wentylatorami. Nic nie terkocze Send1N polecił i działa, jak należy. Od siebie dodam, że wentylatory CM są super. Też nie terkotają w jakiej obojętnie są pozycji: https://allegro.pl/oferta/wentylator-do-obudow-cooler-master-14010204486?utm_feed=3dca5096-1f0f-4ca6-9f37-f55ca2fec4f7&utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_campaign=feed&ceneo_cid=740902b5-6401-bbc1-3940-e2652dc22a71
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi