Crucial Ballistix 2x8GB 3000MHz CL30 DDR4, SPC Fortis 3 v2, SPC Signum SG1 TG
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
@maxmaster027 Nigdy specjalnie nie zastanawiałem się nad powiązaniem chłodzeń CPU ale masz w zupełności rację. Takiego dwuwieżowego Thermalrighta Phantom Spirit 120 idzie kupić za 130zł z wysyłką w cenie. Ostatnio do komputera domowego kupiłem Thermalrighta Assasin King 120 SE z 5 ciepłowodami za.... 62zł z wysyłką w cenie (https://www.amazon.pl/TR-chlodziarka-powietrza-procesora-przewodzących/dp/B0D9Y9CYJ4). Jak wiadomo to cena końcowa, detaliczna i jeszcze na tym muszą zarobić. Teraz w kontrze do tego weźmy takiego Ventusa, wyjca, który jest gorący i łapie ~2300RPM+ - miał różne wahania cen, generalnie MSRP, nawet poniżej... teraz 4099zł na promce. No ale taki ma być i tyle. Ekipa, która jest odpowiedzialna za linię Ventus pewnie każdego dnia szlocha przed snem, a w nocy im się koszmary śnią. -
Przez leven · Opublikowano
Czy ja czegoś nie rozumiem ? DLSS RR jest w presecie E, a DLSS na M. Dla czego musisz wyłączyć RR, żeby mieć preset dla DLSS transformer M ? U mnie można mieć RR na E + preset DLSS M: -
Przez Wu70 · Opublikowano
Akurat wpadł rok od zakupu, 3047h, 494 czyszczenia. Próbowałem się doszukać jakichś pierwszych "cieni" ale to jeszcze nie to. Do końca gwarancji 24mc, walka o wypalenie trwa! -
Przez sierotaZpclaba · Opublikowano
Walczył ktoś ze zjawiskiem pętla masy? Mój tor wygląda tak: miniPC -> DAC USB -> wzmacniacz -> kolumny. Do tej pory moje wzmacniacze miały wejście USB i nie było problemów, wymyśliłem sobie teraz nowy wzmak, który ma DAC, ale nie ma wejścia USB, więc dodałem do tego zewnętrzny DAC (smsl SU-1). Spinam wszystko no i "brumi" po RCA. Myślałem, że nowy wzmak jakiś walnięty, bo np. SU1 -> stary wzmak po RCA problemów nie powoduje, ale do nowego wzmacniacza podpiąłem smartfona przewodem jack <> RCA i też problemów nie ma. Poczytałem forum ASR, no i wychodzi że mam tu jakiś ground loop. Dziwne tylko, że na jednym wzmaku jest, na drugim nie - ale to pewnie kwestia uziemienia inaczej realizowana w AMPach? Jakiś pomysł? Aktualnie puściłem tak: miniPC -> TV -> wzmak optykiem -> kolumny ale chciałbym TV pominąć w przesyłe audio. edit: Na moje wychodzi, że trzeba tu dać DAC, który ma zewnętrzne zasilanie, nie z PCta.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi