Crucial Ballistix 2x8GB 3000MHz CL30 DDR4, SPC Fortis 3 v2, SPC Signum SG1 TG
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Adikon · Opublikowano
Ja póki co problemów z BS nie zaobserwowałem, ale nowe stery robiły problemy z ustawieniem trzech monitorów (korekcja ramek). -
Przez Ryszawy · Opublikowano
Tak jest, z tego co mi się wyświetla, włączenie rekonstrukcji promieni w grze przełącza preset na D (E jest zabugowany u mnie w CP2077), jeżeli wyłączę RR to wraca do presetu M, czyli do zwykłego DLSS bez rekonstrukcji promieni. To są po prostu inne biblioteki/pliki. -
Przez Zdzisiu · Opublikowano
Biorąc pod uwagę że nie udało im się na swoim silniku, w dość kameralnym gronie weteranów z poprzednich części to teraz w nowym multikulti zespole na UE5 to będzie groteska. -
Przez tomeek85 · Opublikowano
Możesz zobaczyć VIVO x300 bez pro. Jest dużo mniejszy a aparaty ma również top. Masz teraz w Media Expert promocje 60za500 czyli za każde wydane 500zl masz 60zl rabatu więc finalnie robi się fajna cena3, którą możesz dodatkowo zbić oddając swój stary telefon w rozliczeniu. Jest to tak zwana opcją odkupu gdzie wyceniają Ci stary tel + dodatkowo dostajesz do tego bonus 500zl. Rozwaz -
Przez duniek · Opublikowano
Masz troxhe racji, ale znowu bez przesady, za czesci pc za 2000 na olx zaplacilem oplaty serwisowej 50zl i 20 wysylki jakby ktos wystawil to na allegro lokalnie bylo by 100 prowizji i smart wysylka. Wysylka identycznie wyglada na lokalnie jak na olx, 2 kliki i masz etykiete lub numer nadania i tyle. Do tego kuoujacy na lokalnie klika i na drugi dzien ma wyslane, na olx ja duzo ostatnio do ludzi pisalem , moze 30% ludzi mi wogole odpisalo. W dodatku przelewasz kase a gosciu nie potwierdzi w 24h to kasa ci wroci po weekendzie jak kupisz w piatek po poludniu. zablokowany jestes przed zakupem trzbea by sie kontaktowac ze sprzedawca czy napewno aktualne itp. Ja teraz wystawilem rtx 3080 suprim na olx to mi daja 1200, na lokalnie najnizsA jakas lenovo dell to 1400-1500
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi