ASRock B650I Lightning + Hynix A-die – ściana VDD 1.43V. Zablokowany PMIC czy kwestia BIOS?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Badalamann · Opublikowano
Z filmów z pętla czasu jest też Triangle z 2009 oraz fajny serial komediowy Russian Doll. -
Przez Ogoniasty · Opublikowano
Nie, to już dawne czasy Podpowiem, że na rejestracji masz podpowiedź 😉 I nie, nie miałem zabrane za prędkość. Miałem mocną dyskusję ze strażą miejską, która zawsze czekała pod jedną apteką aby się przyczepić no i tak się skończyło. -
Przez Fatality · Opublikowano
Szacuje się, że rocznie butelek PET na rynek wpada ok 12-15mld sztuk. Daje to ok 1-1.25mld miesięcznie, więc wg ministerstwa w najlepszym ich scenariuszu (a kiedy rządowy plan był zgodny z realiami? chyba nigdy) - to daje około 40-50% butelek zebranych przez system kaucyjny. Dla mnie to katastrofa patrząc na to, że w innym wypadku trafiały by normalnie do śmieci i tak. Oczywiście, że nie neguje. Mam oczy i węch, więc wolałbym odwlec w czasie takie raka płuc ale to nie wyklucza kwestionownia systemu kaucyjnego w Polsce -
Przez LeBomB · Opublikowano
Sprawa jest niejednoznaczna po obu stronach, tym bardziej że firma wygrywa postępowania arbitrażowe i w sumie nie wiadomo póki co jak to dalej się skończy. Sama firma jest prowadzona przez ludzi, którzy raczej z polityką nie mają bezpośrednich powiązań. Konfederacja co najwyżej próbuje się przykleić do sprawy pod otoczką ochrony interesów polskich firm w kontraktach zagranicznych, próbując przechylić szalę winy wyłącznie na jedną stronę, gdzie obecnie do końca nie jest pewne kto zawinił. Czyli robią to co standardowo politycy, zamiast może pomóc to robią szum by zbić kapitał polityczny.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi