MSI GeForce RTX 5070 Ti Gaming Trio OC Plus 16GB GDDR7
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez marko · Opublikowano
Teraz przynajmniej rozumiem tło waszych opinii nt. różnych miast i okolic, które uważacie za bardzo fajne miejsca -
Przez Luki_ · Opublikowano
Equalibrium pamiętam ten film, oglądałem ten motyw dystopijnego świata bez emocji spoko był. To były czasy młodości pobierało się wtedy z emule w formacie avi.. to były dobre stare czasy bez trosk ! xd @Element Wojny -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Ja bym czekał, bo P4G już jest dość wiekowe i trąci myszką. 3 jest ok, tylko pamiętaj, że będziesz przebijał się przez 264 piętra, lepiej przygotuj się na to psychicznie Ja do dziś nie wiem, skąd ona ma tak wysokie oceny. Rozumiem że komuś mogły bardzo spodobać się elementy sim w połączeniu ze zgrabnie napisaną fabułą, ale gra jest o wiele za długa - a przecież wiesz że nie mam problemu z grami na 100-150h. Po prostu w innych było co robić, a tutaj musisz dojechać kalendarzem do konkretnej daty, kiedy od któregoś momentu realnie nie ma co robić. No i pewne wątki w wersji Royal są zwyczajnie niedokończone, pocięte (choćby romans z Kasumi). -
Przez Jaycob · Opublikowano
Ja nadal nie skończyłem Persony 5. Na Switchu przysiadłem do niej na kilkanaście godzin, ale potem wjechały inne premiery, które chciałem ograć, i zrobiła się z tego na tyle długa przerwa, że nie mogłem już do gry wrócić. Mam jednak plan za jakiś czas zrobić kolejne podejście... może tym razem się uda.:D -
Przez Luki_ · Opublikowano
dzięki nie wiedziałem ze wychodzi czyli czekać na remek 4 ? (; a mam juz 3 kupiona gdzieś na jakieś promocji na steam . Wchodziło tez w grę ze 3 jest po polskiemu wreszcie. (:
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi