Ustawienia G-SYNC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
No ja też "czyściłem". Jedynie czasem z zaskoczenia pojawiała się druga faza mutacji i trzeba było dużo HSów nastukać i ammo zmarnować. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
RX 9070 i 9070XT wypadają świetnie jeżeli chodzi stosunek wydajności do ceny. Jeszcze jak ktoś złapie promkę na jedną czy drugą z grą i tam ileś taniej, to już całkiem ciekawa opcja. Obecne ceny RTX 5070ti i 5080 to jakiś nieśmieszny żart. Jak ktoś szuka GPU do 1440p i cholernie mu zależy na ficzerach zielonych, polowałbym na 5070ti na jakiejś mega promce ale tu trzeba cierpliwości aby coś trafić, stąd dobrze obserwować np. peppera. W innym wypadku 9070XT bez dwóch zdań. -
Przez caleb59 · Opublikowano
Grace da się grać prawie w taki sam sposób jak Leonem, na początku jest problem ale jak zbierasz przedmioty i umiejętnie wykorzystujesz crafting to masz i leków i ammo pod dostatkiem, gra jest na szczęście tak skonstruowana, że nie trzeba się ciągle skradać oprócz specyficznych momentów w fabule. -
Przez j4z · Opublikowano
No to wychodzi tak, jak blokowałem - 116 😀 Mam TV 120Hz. Chyba że SI coś mi pomieszał, bo nie chciało mi się ogarniać tego wzoru. 😬 -
Przez ODIN85 · Opublikowano
No ja też ale myślałem że tych się tylko unika jak w starych częściach.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi